Libnet.ro
UNICEF

01:06

43 de morti si 200 de raniti in atacul din Nairobi.

România Liberă România Liberă,
43 de morti si 200 de raniti in atacul din Nairobi.

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Pana in prezent avem 43 de decese confirmate si peste 200 de raniti, a declarat seful Crucii Rosii, Abbas Gullet, in timp ce fortele de securitate incearca, in continuare, sa neutralizeze atacatorii care detin un numar nedeterminat de . continuă pe România Liberă

UPDATE: Cel putin 59 de morti si peste 175 de raniti in atacul din Nairobi. Luptele CONTINUA.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit duminica de ministrul kenyan de Interne, Joseph Ole Lenku, transmite Mediafax. Pana in prezent avem 59 de persoane ucise, a declarat ministrul, adaugand ca alte 175 au fost ranite. Un bilant anterior, oferit de seful Crucii Rosii kenyene, Abbas Gullet, anunta 43 de morti si peste 200 de raniti. Printre persoanele ucise se .

Atacul din Nairobi, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Atacul din Nairobi, in urma caruia 30 de persoane si-au pierdut viata si peste 50 au fost ranite, a fost revendicat, sambata seara, de catre islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu al-Qaida,.

Islamistii somalezi Shebab revendica atacul din Nairobi. Bilantul victimelor a ajuns la 30 de morti

Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva unui centru comercial din Nairobi, informeaza AFP, citata de.

Cel putin 43 de morti si 200 de raniti in urma atacului din Nairobi

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, rela.

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Atac amarmat intr-un concentru comercial din Kenya: cel putin 30 de morti

Treizeci de persoane au fost ucise in atacul dintr-un centru comercial din Nairobi, de catre un comando inarmat, potrivit unui nou bilant furnizat de un oficial de rang inalt din cadrul politiei kenyene, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

Atac armat intr-un concentru comercial din Kenya: cel putin 30 de morti

Treizeci de persoane au fost ucise in atacul dintr-un centru comercial din Nairobi, de catre un comando inarmat, potrivit unui nou bilant furnizat de un oficial de rang inalt din cadrul politiei kenyene, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

Cel putin 20 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene, citata de AFP, atacul a fost comis de mai multe persoane.

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia, printre victimele atacului din Nairobi

Nepotul presedintelui kenyan Uhuru Kenyatta si logodnica acestuia se afla printre cele 59 de persoane ucise in atacul de la centrul comercial din Nairobi, anuntul fiind facut chiar de presedinte, relateaza AFP.

Cel putin 30 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

UPDATE: 21:00:Numarul mortilor a ajuns la 30, relateaza AFP. Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )