Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri noaptea, pe pagina de Facebook, ca atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un apel pentru mediul international, in lupta anti-terorism, . continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Sunt profund socat de antentatele teribile din Paris, trebuie sa combatem si mai mult terorismul

Premierul desemnat Dacian Ciolos, a carui sotie este cetatean francez si care a urmat mai multe studii in Franta, s-a declarat profund socat de masacrul din Paris si a spus ca trebuie sa facem si mai mult impotriva terorismului si ideologiilor radicale.

Curtea de Apel Brasov, decizie definitiva: Klaus Iohannis pierde o casa din Sibiu

Familia lui Klaus Johannis a pierdut definitiv imobilul de pe strada Nicolae Balcescu, nr 29, din Sibiu, a decis Curtea de Apel Brasov, dupa un proces care a durat 16 ani, scrie TurnulSfatului. ro.

Decizie definitiva: Presedintele Klaus Iohannis a pierdut o casa din centrul Sibiului

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut o casa din centrul istoric al Sibiului, dupa ce a pierdut un proces la Curtea de Apel Bucuresti.

Iohannis, reactie dupa atacurile din Paris: Aceste atacuri barbare trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe o retea sociala in care isi exprima solidaritatea fata de poporul francez dupa ce in Parius au avut loc mai multe atacuri armate. Iohannis catalogheaza atacurile ca fiind unele barbare si ca acestea trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis, dupa moartea celor doi romani in atentate

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Facebook, sambata, dupa ce Ministerul de Externe a confirmat moartea a doi romani in atentatele de la Paris.

Doi romani au fost ucisi in atacurile din Paris, anunta MAE

Doi cetateni romani au fost ucisi in atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anuntat samabatat ministerul roman al Afacerilor Externe, care precizeaza ca ambasada Romaniei de la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara.

VIDEO Imagini imediate de dupa atacurile din Paris

Imagini imediate de dupa atacurile din Paris.

Semnal grav ca atacurile din Paris afecteaza relocarea migrantilor intre tarile UE: Polonia nu mai vrea sa-i preia fara garantii de securitate

Polonia nu poate accepta migrantii relocati prin sistemul de cote al Uniunii Europene, a declarat viitorul ministru al afacerilor europene de la Varsovia, in contextul atacurilor din Paris. Acesta este un semnal ca masacrul din Franta poate submina serios politica privind refugiatii a blocului comunitar, noteaza Reuters.

MAE condamna ferm atacurile din Paris

Ministerul Afacerilor de Externe transmite ca se fac verificari, in regim de urgenta, pentru a afla daca exista cetateni romani printre victimele atentatelor de vineri seara, din Paris.

VIDEO Klaus Iohannis pleaca in Malta pentru summitul anti-migratie: Trebuie sa intarim granitele exterioare ale UE. Pozitia Romaniei este neschimbata

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie de presa, miercuri, inainte de a pleca in Malta, la summitul european pe tema migratiei. Romania este solidara cu restul statelor UE si doreste ca impreuna cu acestea sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a putea gestiona acest flux important de refugiati, a spus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )