Libnet.ro
UNICEF

16:00

Atentat cu masina-capcana la Bagdad. Cel putin 21 de persoane au murit

Antena3 Antena3,
Atentat cu masina-capcana la Bagdad. Cel putin 21 de persoane au murit

Update 23. 30 - Cel putin 21 persoane, intre care un deputat siit, au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana comis marti intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP, potrivit Med. continuă pe Antena3

Atentat cu masina-capcana intr-un cartier siit din Bagdad. Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana care a avut loc marti, intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP, potrivit Mediafax. Mai multi agenti de.

Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 43 de morti si 40 de raniti

Cel putin 43 de oameni au murit si alti 40 au fost raniti in urma unui atentat cu masina-capcana la Bagdad. Trei explozii consecutive au avut loc in cartiere siite, la o ora de varf. Una dintre explozii s-a.

Bagdad: Cel putin 22 de persoane au murit in trei atentate comise in cartiere siite

Cel putin 22 de persoane au murit in urma a trei atentate comise luni in cartiere siite din Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate irakiene, citate de AFP. Exploziile, comise cu.

Cel putin 15 morti intr-un atentat comis intr-un cartier siit din Bagdad

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana comis marti intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP. Numerosi agenti de politie figureaza printre.

Cel putin 22 de morti, in trei atentate la Bagdad. Atacurile ar fi comise de gruparea Stat islamic

Cel putin 22 de persoane au murit in urma a trei atentate comise luni in cartiere siite din Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate irakiene, informeaza AFP, potrivit.

Productivitatea muncii ar putea creste cu cel putin 35% in companiile care implementeaza o solutie ERP

Productivitatea muncii intr-o companie ar putea creste cu cel putin 35%, pe durata unui an, dupa implementarea unui sistem de planificare a resurselor intreprinderii, conform estimarilor SoftOne Romania.

Estimam o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 10%, in 2015

Flanco Retail estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 10%, in conditii de profitabilitate, in 2015, a declarat, ieri, pentru ziarul BURSA, Dragos Sirbu, directorul executiv al companiei, care ne-a mentionat ca isi doreste o crestere solida si sanatoasa pe termen lung.

Cel putin 22 de politisti afgani si 23 de talibani, ucisi in confruntari in nordul Afganistanului

Cel putin 22 de politisti afgani au fost ucisi luni, intr-o ambuscada a insurgentilor talibani in provincia Sar-e-Pul, in nordul Afganistanului, anunta oficiali locali, precizand ca 23 de rebeli au fost omorati in schimburile de focuri, relateaza AFP.

Somalia: 10 persoane au fost ucise intr-un atentat comis in capitala Mogadishu

Cel putin 10 persoane au murit, duminica, dupa ce o masina a explodat in fata unui restaurant din capitala Somaliei, au anuntat autoritatile locale, citate de CNN. Alte 15 persoane au fost ranite in explozia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )