Libnet.ro
UNICEF

12:45

Estimam o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 10%, in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Estimam o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 10%, in 2015

Flanco Retail estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 10%, in conditii de profitabilitate, in 2015, a declarat, ieri, pentru ziarul BURSA, Dragos Sirbu, directorul executiv al companiei, care ne-a mentionat ca isi doreste o crestere solida si sanatoasa pe termen lung. continuă pe Ziarul Bursa

Productivitatea muncii ar putea creste cu cel putin 35% in companiile care implementeaza o solutie ERP

Productivitatea muncii intr-o companie ar putea creste cu cel putin 35%, pe durata unui an, dupa implementarea unui sistem de planificare a resurselor intreprinderii, conform estimarilor SoftOne Romania.

Atentat cu masina-capcana la Bagdad. Cel putin 21 de persoane au murit

Update 23. 30 - Cel putin 21 persoane, intre care un deputat siit, au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana comis marti intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP, potrivit Med.

Cel putin 15 morti intr-un atentat comis intr-un cartier siit din Bagdad

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana comis marti intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP. Numerosi agenti de politie figureaza printre.

Atentat cu masina-capcana intr-un cartier siit din Bagdad. Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana care a avut loc marti, intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP, potrivit Mediafax. Mai multi agenti de.

Cel putin 22 de morti, in trei atentate la Bagdad. Atacurile ar fi comise de gruparea Stat islamic

Cel putin 22 de persoane au murit in urma a trei atentate comise luni in cartiere siite din Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate irakiene, informeaza AFP, potrivit.

Cel putin 22 de politisti afgani si 23 de talibani, ucisi in confruntari in nordul Afganistanului

Cel putin 22 de politisti afgani au fost ucisi luni, intr-o ambuscada a insurgentilor talibani in provincia Sar-e-Pul, in nordul Afganistanului, anunta oficiali locali, precizand ca 23 de rebeli au fost omorati in schimburile de focuri, relateaza AFP.

LEMS creste cu 10 procente la 9 luni

Lemet a deschis al treilea magazin din acest an in Complexul Comercial - Vulcan Value Center din Bucuresti. Noul spatiu comercial LEMS masoara 2000 de mp, se intinde pe doua niveluri si este cel mai mare magazin al retelei. Investitia in acest spatiu comercial s-a ridicat la 2 milioane de lei. De la inceputul acestui an, LEMS si-a extins reteaua cu alte doua magazine de peste 1200 mp, situate in Onesti si Botosani. Pentru deschiderea celor doua magazine LEMS s-au investit 2,5 milioane de lei. Toate magazinele de mobila ale Lemet opereaza sub brandul LEMS si sunt amenajate la acelasi standard de calitate.

Productivitatea muncii ar putea creste cu cel putin 35% in companiile care implementeaza o solutie ERP

Productivitatea muncii intr-o companie ar putea creste cu cel putin 35%, pe durata unui an, dupa implementarea unui sistem de planificare a resurselor intreprinderii, conform estimarilor SoftOne Romania.

REVOLTA intr-un penitenciar din Brazilia. Cel putin 12 gardieni au fost luati OSTATICI

In timpul unei revolte spontane, detinutii din penitenciarul brazilian Guarapuava au luat 12 gardieni ostatici. 12 gardideni si un numar necunoscut de detinuti sunt tinuti ostatici de un grup care a pornit.

AFGANISTAN: Cel putin 22 de politisti, UCISI in confruntarile din nordul tarii

Ambuscada a avut loc pe drumul care face legatura intre localitatile Laghman si Alaf Safid. Douazeci si doi de politisti au fost ucisi, opt au fost raniti, iar sapte au fost luati prizonieri, a declarat guvernatorul provinciei, Abdul Jabar Haqbin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2812 seconds )