Libnet.ro
UNICEF

20:45

Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 43 de morti si 40 de raniti

B1 B1,
Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 43 de morti si 40 de raniti

Cel putin 43 de oameni au murit si alti 40 au fost raniti in urma unui atentat cu masina-capcana la Bagdad. Trei explozii consecutive au avut loc in cartiere siite, la o ora de varf. Una dintre explozii s-a. continuă pe B1

Bilant ALARMANT: Cel putin 3.862 de morti in conflictul separatist din estul Ucrainei

Cel putin 3. 862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8. 900 au fost ranite in conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in aprilie, potrivit celui mai recent bilant anuntat vineri de Oficiul ONU pentru.

Eugen Tomac cere MAE sa infiinteze CEL PUTIN 20 de sectii de votare in Chisinau

Eugen Tomac, deputatul PMP ales in Diaspora, a cerut Ministerului Afacerilor Externe sa infiinteze, pentru alegerile prezidentiale, cel putin 20 de sectii de votare in orasul Chisinau. Tomac a mai spus ca cele patru sectii de votare din capitala Republicii Moldova sunt insuficiente, in conditiile in care in aceasta tara traiesc cateva sute de mii de cetateni romani.

ONU. Cel putin 3.862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8.900 au fost ranite in conflictul din Ucraina

Un bilant al Oficiului ONU pentru Coordonarea Asistentei Umanitare, arata o realitate sumbra. Cel putin 3. 862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8. 900 au fost ranite in conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in aprilie .

Reconstructia estului Ucrainei va costa cel putin 670 de milioane de euro

Reconstructia regiunilor afectate de confict in estul Ucrainei va costa cel putin 11 miliarde de grivne 670 de milioane de euro), a declarat miercuri, la Bruxelles, vicepremierul ucrainean Vladimir Groisman, citat de AFP, transmite Mediafax .

Reconstructia estului Ucrainei va costa cel putin 670 milioane euro

Reconstructia regiunilor din estul Ucrainei, afectate de confictul separatist, va costa cel putin 11 miliarde grivne 670 milioane euro), a declarat ieri, in Bruxelles, vicepremierul ucrainean Vladimir Groisman, preluat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )