Libnet.ro
UNICEF

13:31

Atentat cu masina-capcana in Damasc: Cel putin zece morti si peste 50 de raniti

Antena3 Antena3,
Atentat cu masina-capcana in Damasc: Cel putin zece morti si peste 50 de raniti

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 56 au fost ranite intr-un atac cu masina-capcana produs marti dupa-amiaza intr-un cartier crestin din Damasc, informeaza AFP. Zece persoane. continuă pe Antena3

Cel putin zece morti, intr-un ATENTAT comis la Damasc.

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 56 au fost ranite intr-un atac cu masina-capcana produs marti dupa-amiaza intr-un cartier crestin din Damasc, informeaza Mediafax. Zece persoane au murit, inclusiv copii, iar alte 56 au fost ranite intr-o explozie cu caracter terorist produsa in Piata Siuf din cartierul Jaramana, anunta postul public de televiziune din Siria. Prin termenul terorist, regimul Bashar Al-Assad se refera, de obicei, la atacuri ale insurgentilor. Siria se .

Cel putin sase morti in urma unei deflagratii, in Argentina. Vezi ce s-a intamplat.

Cel putin sase persoane au murit, iar alte 58 au fost ranite in urma unei explozii produsa marti intr-o cladire de zece etaje din orasul argentinian Rosario, conform unui nou bilant furnizat de autoritati,informeaza Mediafax. Fatada cladirii situata in Rosario, un oras de 1,2 milioane de locuitori, al treilea ca marime din Argentina, s-a prabusit in urma deflagratiei. Sase persoane au murit pe loc, iar cel putin alti 58 de locatari au fost raniti. La locul incidentului au fost trimise .

UPDATE Cel putin18 morti, intr-un ATENTAT comis la Damasc.

Cel putin 18 persoane au fost ucise, iar alte 56 au fost ranite in atacul cu masina capcana, dintr-un cartier crestin din Damasc. --- Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 56 au fost ranite intr-un atac cu masina-capcana produs marti dupa-amiaza intr-un cartier crestin din Damasc, informeaza Mediafax. Zece persoane au murit, inclusiv copii, iar alte 56 au fost ranite intr-o explozie cu caracter terorist produsa in Piata Siuf din cartierul Jaramana, anunta postul public de .

Situatie dramatica in Pakistan. Cel putin 80 de oameni au murit in urma unor inundatii devastatoare

Cel putin 80 de oameni au murit in Pakistan si estul Afganistanului, in urma unor inundatii provocate de ploile musonice, deosebit de abundente. Printre localitatile afectate se numara cel mai mare oras din.

Dosarul furtului de tablouri din Olanda: Cenusa analizata de experti provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza

Rezultatele expertizei realizate de catre specialistii Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR) privind presupusa cenusa a panzelor sustrase din Muzeul Kunsthal, Rotterdam, evidentiaza ca aceasta provine din arderea a cel putin trei opere de arta - tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza, informeaza Agerpres.

Cel putin cinci noi dispecerate integrate pentru urgente create pana in octombrie

Cel putin cinci noi dispecerate integrate pentru urgente, ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) si Ambulantei, vor fi infiintate pana in octombrie. Astfel de servicii exista deja in 30 de judete, informeaza Ministerul Sanatatii.

Croatia: Cel putin 13 raniti dupa ce un autocar a fost lovit de tren

Cel putin 13 persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, dupa ce un autocar a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel din sudul Croatiei, anunta Mediafax. Accidentul a avut loc in apropierea oraselului Drnis, la 220 de kilometri sud-est de Zagreb. Toate persoanele ranite in accident sunt pasageri ai autocarului, a declarat Marina Kosor, purtatoarea de cuvant a politiei locale.

Afganistan: Nou atentat la Jalalabad, 16 raniti.

Un atentat cu bomba a facut 16 raniti, duminica, la Jalalabad, oras in estul Afganistanului, unde cu o zi in urma un atentat sinucigas comis in apropiere de consulatul indian s-a soldat cu cel putin noua morti, au indicat autoritatile locale citate de AFP. Bomba a fost declansata la trecerea unui vehicul ce transporta un procuror, a precizat un purtator de cuvant al autoritatilor locale. Acesta a indicat ca, in explozie, au fost ranite opt persoane - procurorul, soferul acestuia, patru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )