Libnet.ro
UNICEF

13:00

Atentat la Paris: O masina a intrat in multime. O fetita de opt ani a murit, iar mai multi oameni au fost raniti

Antena3 Antena3,
Atentat la Paris: O masina a intrat in multime. O fetita de opt ani a murit, iar mai multi oameni au fost raniti

Un autoturism BMW a intrat deliberat pe terasa unei pizzerii din Seine et Marne, suburbie a Parisului. O fetita de opt ani a murit, iar mai multi oameni au fost raniti. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Paris: O masina a intrat intr-o pizzerie. O persoana ucisa si sase ranite/ Soferul, un barbat de 39 de ani, a fost arestat/ Politia spune ca nu este vorba de un atentat si ca barbatul a vrut sa se sinucida

O masina a intrat intentionat intr-o pizzerie din Paris, o persoana fiind ucisa o fata de 8 ani) si sase persoane ranite, potrivit presei franceze. Soferul autotutrismului marca BMW a fost arestat. Politia sustine ca nu este vorba despre un atentat teoririst ci despre o tentativa de sinucidere, dar nu a oferit date despre identitatea ucigasului. Potrivit unui martor intervievat de BFM TV, soferul autovehiculului ar fi incercat sa fuga de la locul faptei, dar a fost impiedicat de o persoana aflata in zona. UPDATE 23:50 Potrivit postului de radio RTL, soferul in varsta de 39 de ani a marturisit politiei ca dorea sa se sinucida si ca in masina existau mai multe arme. De asemenea, conducatorul auto nu a avut cazier judiciar, mai spune RTL.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat definitiv la opt ani inchisoare

Omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL si apropiat al fostului primar Radu Mazare, a fost condamnat definitiv, ieri, de Curtea de Apel Bucuresti, la opt ani inchisoare pentru evaziune fiscala.

VIDEO. Avraham Morgenstern, condamnat la opt ani de inchisoare, pentru evaziune fiscala. Politistul de caz a raportat disparitia omului de afaceri, dupa doua saptamani. MAI anunta sanctiuni

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi disparut din Romania. CAB l-a condamnat la opt ani de inchisoare.

O fetita a fost ucisa si 5 persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat in terasa unei cafenele, la est de Paris

O fetita de opt ani a murit si mai multe persoane au fost ranite, luni seara, cand o masina a intrat in terasa unei cafenele intr-o localitate situata la est de Paris. Autoritatile au afirmat ca acest incident nu este unul de natura terorista.

Avraham Morgenstern, condamnat definitiv la opt ani de inchisoare. Afaceristul a disparut de trei luni din Romania

Omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL si apropiat al fostului primar Radu Mazare, a fost condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti, la 8 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )