Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO. Avraham Morgenstern, condamnat la opt ani de inchisoare, pentru evaziune fiscala. Politistul de caz a raportat disparitia omului de afaceri, dupa doua saptamani. MAI anunta sanctiuni

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Avraham Morgenstern, condamnat la opt ani de inchisoare, pentru evaziune fiscala. Politistul de caz a raportat disparitia omului de afaceri, dupa doua saptamani. MAI anunta sanctiuni

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi disparut din Romania. CAB l-a condamnat la opt ani de inchisoare. continuă pe România Liberă

Avraham Morgenstern, condamnat definitiv la opt ani de inchisoare. Afaceristul a disparut de trei luni din Romania

Omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL si apropiat al fostului primar Radu Mazare, a fost condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti, la 8 ani.

Romania curata: Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat in prima instanta la 12 ani de inchisoare, a disparut de peste 3 luni, desi se afla sub control judiciar

Curtea de apel Bucuresti urmeaza sa pronunte vineri sentinta definitiva in dosarul de evaziune fiscala al omului de afaceri Avraham Morgenstern. Acesta a primit 12 ani de inchisoare in prima instanta, dar a disparut de peste 3 luni, semnaleaza Romania Curata.

VIDEO Un italian, condamnat la 16 ani de inchisoare pentru crima organizata, se ascundea in judetul Cluj. Carabinierii il cautau de vreo 9 ani

Politisti din Cluj si din Italia au localizat si prins un cetatean italian condamnat la o pedeapsa de 16 ani pentru crima organizata. Pe numele italianului fusese emis un mandat european de arestare.

Avraham Morgenstern, pe al carui nume este emis mandat european de arestare, condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri condamnarea omului de afaceri Avraham Morgenstern la 8 ani de inchisoare, iar firma sa, SC SHAPIR STRUCTURES SRL va trebui sa achite statului suma de 320. 000 de lei, decizia fiind definitiva.

Ancheta interna la Politie, dupa fuga omului de afaceri Avraham Morgenstern

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a anuntat astazi ca s-a dispus cercetarea prealabila a conducerii Sectiei 6 de Politie, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat in prima instanta la 12 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a disparut, desi se afla sub control judiciar, informeaza un comunicat de presa al MAI.

Sefii Sectiei 6 Politie, sub ancheta dupa disparitia lui Avraham Morgenstern

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat vineri ca s-a dispus cercetarea prealabila a conducerii Sectiei 6, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat in prima instanta la 12 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si aflat sub control judiciar, a disparut.

Ancheta la Sectia 6 Politie, dupa disparitia omului de afaceri Avraham Morgenstern

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat vineri ca s-a dispus cercetarea prealabila a conducerii Sectiei 6, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat in prima instanta la 12 ani de.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, care a disparut de sub control judiciar si este dat sub urmarire internationala, a fost condamnat definitiv vineri la 8 ani de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, condamnarea definitiva la 8 ani de zile de inchisoare a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL, acuzat de evaziune fiscala. Reamintim ca omul de afaceri a disparut pe 8 mai de sub control judiciar.

Avraham Morgenstern a disparut ca prin minune! Sefii Sectiei 6 Politie, sub ancheta dupa disparitia omului de afaceri (VIDEO)

Apropiatul lui Radu Mazare este de negasit. Avraham Morgenstern a fost arestat preventiv in lipsa intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de peste 10 milioane de euro, fiind cautat din luna mai.

VIDEO. Politia Romana da explicatii, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din tara. Politistul de caz i-a raportat disparitia dupa doua saptamani. MAI anunta sanctiuni

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )