Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un atentat sinucigas ce viza un aeroport a fost dejucat in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un atentat sinucigas ce viza un aeroport a fost dejucat in SUA

Autoritatile americane au dejucat planul unui atentat sinucigas ce viza un aeroport din Kansas, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Atentat sinucigas, dejucat in SUA.

Un barbat care pregatea un atentat sinucigas pe aeroportul Wichita, in statul american Kansas, a fost arestat vineri, anunta autoritatile americane, citate de New York Daily News, transmite Mediafax. Un fost angajat al Aeroportului Mid-Continent incerca de cateva luni sa gaseasca modalitati de introducere a unor dispozitive explozive in aeroport, a declarat procurorul american Barry Grissom. Terry Loewen, un tehnician pentru aviatie in varsta de 58 de ani, din orasul Wichita, intentiona sa .

Politistii americani au dejucat planul unui atentat care viza un aeroport din Kansas

Un barbat in varsta de 58 de ani, care pregatea un atentat cu masina capcana, a fost arestat, vineri, de catre politistii americani pe aeroportul Wichita din Kansas, anunta BBC.

Kansas: autoritatile americane au dejucat planul unui atentat sinucigas

Un barbat care pregatea un atentat sinucigas pe aeroportul Wichita, in statul american Kansas, a fost arestat vineri, anunta autoritatile americane, citate de New York Daily News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )