Libnet.ro
UNICEF

06:15

Atentat terorist la Barcelona. Trei romani se numara printre victimele atacului sangeros

Antena3 Antena3,
Atentat terorist la Barcelona. Trei romani se numara printre victimele atacului sangeros

Atentat terorist la Barcelona. inca un roman a fost ranit in atentatul de ieri din Barcelona, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numarul victimelor printre romani se ridica la. continuă pe Antena3

Atentat terorist la Barcelona. Patru romani se numara printre victimele atacului sangeros

Atentat terorist la Barcelona. Patru romani au fost raniti in atentatul de joi de la Barcelona. Nu se cunoaste starea in care se afla cea de-a patra victima. Anterior, Ministerul.

Atentat terorist la Barcelona. Doi romani se numara printre victimele atacului

Atentat terorist la Barcelona. inca un roman a fost ranit in atentatul de ieri din Barcelona, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numarul victimelor printre romani se ridica la.

Anuntul de ULTIMA ORA facut de autoritatile romane dupa atentatul terorist din Barcelona. Trei romani, printre victimele atacului sangeros

Atentat terorist la Barcelona. inca un roman a fost ranit in atentatul de ieri din Barcelona, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numarul victimelor printre romani se ridica la.

Patru romani, printre victimele atentatului terorist de la Barcelona. Starea unuia dintre ei, sub control, dar pronosticul ramane rezervat

Atentat terorist la Barcelona. Patru romani au fost raniti in atentatul de joi de la Barcelona, soldat cu 14 morti si peste 100 de raniti. Cea de-a patra persoana este intr-o stare sub.

Bulibaseala si lipsa de profesionalism pentru guvernul Tudose: Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona

Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona. Un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe anunta joi, in .

Atentat la Barcelona. Numarul de telefon la care pot suna cetatenii romani afectati

Niciun cetatean roman nu se afla printre victimele atentatului de la Barcelona, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. La nivelul Ambasadei Romaniei de la Madrid a fost instituita o celula de.

MAE: Nu exista indicii ca ar fi romani printre victimele atentatului de la Barcelona

Ministerul roman al Afacerilor Externe a anuntat ca nu exista indicii cu privire la prezenta unor romani printre victimele atentatului care a avut loc joi la Barcelona, se arata intr-un comunicat.

Atentat terorist la Barcelona. Autorii pregateau un atac de mai mare anvergura

Autorii atentatelor de la Barcelona si Cambrils, comise joi si soldate cu cel putin 14 morti si 130 de raniti, pregateau un atac de mai mare anvergura, a declarat vineri purtatorul de.

Atentat terorist la Barcelona. Noul bilant: 14 morti si peste 100 de raniti

Un numar de 14 persoane au fost ucise si peste 100 au fost ranite de o camioneta care a intrat in pietoni joi dupa-amiaza pe bulevardul Las Ramblas, cea mai cunoscuta artera turistica din Barcelona. Acest.

Cetateni din 24 de tari se numara printre persoanele ucise sau ranite in atentatul de la Barcelona

Guvernul regional catalan a anuntat ca cetateni din 24 de tari se numara printre persoanele ucise sau ranite in atentatul de joi, de la Barcelona, relateaza BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )