Libnet.ro
UNICEF

16:00

Atentate la Bagdad: Cel putin 24 de oameni au fost ucisi

Antena3 Antena3,
Atentate la Bagdad: Cel putin 24 de oameni au fost ucisi

Cel putin 24 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri comise la Bagdad si in zona sa, sambata, cu cateva zile inainte de o mare sarbatoare religioasa siita care genereaza temeri in privinta. continuă pe Antena3

Un avion de pasageri s-a prabusit peste cladirea aeroportului din Wichita. Cel putin 2 oameni au murit

Un avion s-a prabusit la scurt timp dupa decolare peste o cldire cu doua etaje din incinta unui aeroport din Wichita, Kansas. Aeronava de mici dimensiuni, avea 10 locuri de pasageri si era echipata cu doua.

Sase soldati ucraineni au fost ucisi si alti zece raniti, in estul tarii

Sase soldati ucraineni au fost ucisi si alti zece raniti, in ultimele 24 de ore, in estul tarii, a anuntat un purtator de cuvant al armatei ucrainene, sambata, cu o zi inaintea alegerilor organizate de separatistii prorusi, relateaza AFP.

ATENTATE la Bagdad, soldate cu zeci de morti si de raniti

Cel putin 24 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri comise la Bagdad si in zona sa sambata, cu cateva zile inainte de o mare sarbatoare religioasa siita care genereaza temeri in privinta multiplicarii atentatelor, informeaza Mediafax.

Cel putin 7 militari au fost ucisi in Ucraina si alti 11 au fost raniti in ultimele 24 de ore

Conflictul din estul Ucrainei continua sa faca victime. Cel putin 7 militari au fost ucisi si alti 11 au fost raniti in ultimele 24 de ore in urma luptelor cu separatistii. De asemenea, un civil a fost ranit.

Un civil si un militar ucrainean au fost ucisi in confruntarile din estul Ucrainei

Un civil si un militar ucrainean au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, au anuntat autoritatile locale. Kievul i-a acuzat pe separatistii prorusi ca au incalcat armistitiul de 45 de ori in .

Cel putin 50 de persoane au fost executate in Coreea de Nord pentru vizionarea unor seriale sud-coreene

Cel putin 50 de persoane, printre care s-au numarat si cativa oficiali nord-coreeni , au fost executate in public anul acesta de regimul dictatorial de la Phenian, din cauza ca au vizionat seriale TV sud-coreene,.

Trafic blocat vineri noapte pe DN 2 pentru cel putin trei ore, la intrarea in Bacau

Traficul rutier va fi blocat in noaptea de vineri spre sambata, pentru cel putin trei ore, pe drumul national DN 2 E 85), la intrarea in municipiul Bacau, dupa ce autoritatile locale au hotarat sa demonteze o pasarela care traverseaza soseaua, transmite Mediafax.

Cel putin patru morti dupa ce un avion usor s-a prabusit pe o cladire, in Statele Unite (VIDEO)

Cel putin patru persoane au murit, iar alte patru sunt disparute, dupa ce un avion usor a cazut pe o cladire, in apropierea unui aeroport din statul american Kansas, informeaza NBC News. Accidentul a avut loc in.

Cel putin patru morti dupa ce un avion usor s-a prabusit pe o cladire, in Statele Unite

Cel putin patru persoane au murit, iar alte patru sunt disparute dupa ce un avion usor a cazut pe o cladire, in apropierea unui aeroport din statul american Kansas, anunta autoritatile regionale, citate de CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )