Libnet.ro
UNICEF

13:16

ATENTATE la Bagdad, soldate cu zeci de morti si de raniti

România Liberă România Liberă,
ATENTATE la Bagdad, soldate cu zeci de morti si de raniti

Cel putin 24 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri comise la Bagdad si in zona sa sambata, cu cateva zile inainte de o mare sarbatoare religioasa siita care genereaza temeri in privinta multiplicarii atentatelor, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Atentate la Bagdad: Cel putin 24 de oameni au fost ucisi

Cel putin 24 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri comise la Bagdad si in zona sa, sambata, cu cateva zile inainte de o mare sarbatoare religioasa siita care genereaza temeri in privinta.

Cel putin patru morti dupa ce un avion usor s-a prabusit pe o cladire, in Statele Unite (VIDEO)

Cel putin patru persoane au murit, iar alte patru sunt disparute, dupa ce un avion usor a cazut pe o cladire, in apropierea unui aeroport din statul american Kansas, informeaza NBC News. Accidentul a avut loc in.

Cel putin patru morti dupa ce un avion usor s-a prabusit pe o cladire, in Statele Unite

Cel putin patru persoane au murit, iar alte patru sunt disparute dupa ce un avion usor a cazut pe o cladire, in apropierea unui aeroport din statul american Kansas, anunta autoritatile regionale, citate de CNN.

Trafic blocat vineri noapte pe DN 2 pentru cel putin trei ore, la intrarea in Bacau

Traficul rutier va fi blocat in noaptea de vineri spre sambata, pentru cel putin trei ore, pe drumul national DN 2 E 85), la intrarea in municipiul Bacau, dupa ce autoritatile locale au hotarat sa demonteze o pasarela care traverseaza soseaua, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )