Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sase soldati ucraineni au fost ucisi si alti zece raniti, in estul tarii

Adevărul Adevărul,
Sase soldati ucraineni au fost ucisi si alti zece raniti, in estul tarii

Sase soldati ucraineni au fost ucisi si alti zece raniti, in ultimele 24 de ore, in estul tarii, a anuntat un purtator de cuvant al armatei ucrainene, sambata, cu o zi inaintea alegerilor organizate de separatistii prorusi, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Sase soldati ucraineni, ucisi in estul separatist in ultimele 24 de ore

And Sase soldati ucraineni au fost ucisi si 10 au fost raniti in ultimele 24 de ore in estul tarii, regiune unde separatistii prorusi urmeaza sa organizeze maine alegeri prezidentiale si legislative, dupa ce au boicotat scrutinul desfasurat la 26 octombrie in restul Ucrainei, transmite Agerpres.

Ucraina: Sase soldati au fost ucisi, iar alti 10 au fost raniti in estul tarii

Sase soldati ucraineni au fost ucisi si alti zece raniti, in ultimele 24 de ore, in estul tarii, a anuntat un purtator de cuvant al armatei ucrainene, sambata, cu o zi inaintea alegerilor organizate de.

Un civil si un militar ucrainean au fost ucisi in confruntarile din estul Ucrainei

Un civil si un militar ucrainean au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, au anuntat autoritatile locale. Kievul i-a acuzat pe separatistii prorusi ca au incalcat armistitiul de 45 de ori in .

Atentate la Bagdad: Cel putin 24 de oameni au fost ucisi

Cel putin 24 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri comise la Bagdad si in zona sa, sambata, cu cateva zile inainte de o mare sarbatoare religioasa siita care genereaza temeri in privinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )