Libnet.ro
UNICEF

11:45

Atentatele din Franta au ieftinit vacantele la Paris: Preturile pentru Ziua Indragostitilor au scazut cu 20%

B1 B1,
Atentatele din Franta au ieftinit vacantele la Paris: Preturile pentru Ziua Indragostitilor au scazut cu 20%

Vacantele la Paris s-au ieftinit in urma atentatelor din Franta de acum cateva saptamani. Preturile pentru Ziua Indragostitilor au scazut cu 20%. Anul acesta este primul an in care sesizam o ieftinire,. continuă pe B1

Peste 600 de greco-catolici clujeni s-au rugat pentru pace in lume, dupa atentatele din Franta si Belgia

Peste 600 de credinciosi greco-catolici s-au rugat pentru pace, in noaptea de vineri spre sambata, la Catedrala Schimbarea la Fata din Cluj, in urma unei recomandari a Papei Francisc in contextul existentei marilor focare de razboi din lume si atentatelor generate de caricaturile publicate.

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Statului Islamic

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a se alatura luptatorilor kurzi in razboiul impotriva Statului Islamic, transmite The Independent. Sursa citata relateaza ca Matthew Gardiner se afla printre.

Asociatia Magistratilor din Romania: Orice critica adusa CCR pentru ca a declarat neconstitutionala Legea Big Brother reprezinta presiuni nepermise

Asociatia Magistratilor din Romania atrage atentia ca orice critica adusa Curtii Constitutionale pentru ca a declarat neconstitutionala Legea Big Brother III reprezinta presiuni nepermise intr-un stat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )