Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentatul de la aeroportul din Bruxelles: Atacatorii transportau bombele in valize

Hotnews Hotnews,
 Atentatul de la aeroportul din Bruxelles: Atacatorii transportau bombele in valize

Atacatorii de pe aeroportul international din Bruxelles, unde doua explozii au ucis cel putin 14 oameni marti dimineata, transportau bombele lor in valize pe carucioare, a declarat pentru AFP, in cursul serii, primarul comunei unde este situat aeroportul. continuă pe Hotnews

Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Autoritatile au declansat planul de catastrofa

Doua explozii puternice s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Iata primele imagini de la fata locului - VIDEO Fortele de ordine si.

Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Ce spun martorii

Doua explozii puternice s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Atentat pe aeroportul din Bruxelles. Iata primele imagini de la fata locului - VIDEO Martorii au declarat.

Belgia: Politia a emis un mandat de cautare vizand un suspect in atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Politia a emis un mandat de cautare ce vizeaza un barbat suspectat de implicare in atacurile cu bomba comise marti pe aeroportul din Bruxelles, in urma carora cel putin 10 persoane si-au pierdut viata, anunta Reuters. Facand apel la martori pentru oferirea de informatii, politia a difuzat fotografia unui barbat, imbracat in camasa si geaca albe si purtand o palarie de culoare inchisa, ce impinge un carucior cu bagaje prin aeroport.

UPDATE Presa belgiana difuzeaza imagini cu suspectii atentatului de la aeroportul din Bruxelles

O imagine in care figureaza trei persoane suspectate ca ar fi comis atentatele de marti dimineata la aeroportul din Bruxelles, surprinsa pe camere de supraveghere, a fost difuzata de agentia de presa Belga, scrie AFP.

Procurorii au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase

Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF. in total, 23 de persoane au fost ucise, iar cateva zeci au fost ranite.

Marturiile unui roman prins pe aeroportul din Bruxelles: Am simtit suflul exploziei!

Un roman care se afla pe aeroportul din Bruxelles, in momentul celor doua explozii, a povestit intr-o interventie telefonica la Antena 3 clipele de cosmar prin care a trecut. Eram.

Atac cu bomba in aeroportul din Bruxelles. Clipe de groaza pentru Mircea Rednic si fiica acestuia (FOTO si VIDEO)

Doua explozii puternice au avut loc, marti dimineata, in aeroportul din Bruxelles s-au soldat cu 13 morti si alti 35 de raniti. Printre persoanele aflate la fata locului s-a numarat si Luana Rednic, fiica antrenorului dinamovist Mircea Rednic. Aceasta a scapat nevatamata, dar a povestit clipele de groaza traite acolo.

Eurodeputatul Maria Grapini: 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles. Nu reusesc sa dau de ei

Eurodeputatul Maria Grapini a declarat pentru News. ro ca un grup de 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 9. 00, la invitatia ei, ea sustinand ca a incercat sa ii.

Grapini: 30 de romani erau pe aeroportul din Bruxelles

Europarlamentara Maria Grapini a declarat, pentru News. ro, ca 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 9. 00, la invitatia ei, dar ca nu reuseste sa ii contacteze, de la producerea exploziilor.

Fiica lui Rednic, marturie de la atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Fiica antrenorului Mircea Rednic, Luana Rednic, se afla pe aeroportul din Bruxelles in momentul exploziilor de marti dimineata. Ea a povestit, la postul tv Digi 24, ca s-au auzit doua bubuituri puternice, dar si focuri de arma, apoi, si a luat-o la fuga, fiind trasa de un barbat intr-un birou, in timp ce tavanul cazuse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )