Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Imagini socante. Momentul in care un terorist se arunca in aer pe aeroportul din Istanbul. Echipa de rugby Under 18 a Romaniei, escala pe Ataturk

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini socante. Momentul in care un terorist se arunca in aer pe aeroportul din Istanbul. Echipa de rugby Under 18 a Romaniei, escala pe Ataturk

Au aparut primele imagini ale atentatul de la Istanbul, soldat cu 40 de morti si peste 150 de raniti, surprinse de camerele de luat vederi ale aeroportului. continuă pe Adevărul

Imagini cu momentul in care unul dintre teroristii din Istanbul este impuscat de catre politisti (VIDEO)

Pe internet au aparut imagini din timpul atentatului terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul. in acestea pot fi observati oameni ce fug de un tip inarmat si cum acesta se prabuseste.

IMAGINI SOCANTE cu abuzurile la care sunt supuse animalele in abatoarele franceze (VIDEO)

O asociatie din Franta a dezvaluit abuzurile care sunt comise asupra animalelor de catre angajatii unor abatoare, informeaza Le Figaro. O serie de imagini, filmate cu camera ascunsa si facute publice de.

VIDEO Atacul din Istanbul: Imagini cu momentul in care unul dintre kamikaze isi detoneaza vesta cu explozibili

O inregistrare video postata pe Twitter surprinde momentul in care unul dintre atacatori si-a detonat vesta cu explozibili. Inregistrarea nu are sunet si pare sa fi fost realizata de o camera de supraveghere, scrie The Guardian. In imagini se pot vedea mai intai zeci de persoane care merg prin aerport, iar dintr-o data incep sa alerge, distandu-se de o amenintare nevazuta de camera. Urmeaza o explozie puternica, care umple aerul cu fum si resturi de materiale.

Victor Ponta s-a aflat la 10 minute de filtrul de securitate al Aeroportului Ataturk in momentul atacului terorist

Aproximativ 100 de romani au fost blocati in zona libera, dupa controlul pasapoartelor, in urma atentatului din Istanbul. Ei asteptau sa plece cu o cursa Turkish Airlines care nu a mai mai.

VIDEO Imagini din avion: Cum arata in prezent autostrazile in constructie A1 Lugoj - Deva si A10 Sebes - Turda

Noi imagini din avion cu santierul autostrazii A1 Lugoj - Deva, Loturile 2, 3 si 4 au fost publicate de catre Asociatia Pro Infrastructura API), precum si o filmare cu santierul Autostrazii A10 Sebes - Turda. Cele doua autostrazi sunt blocate in numeroase puncte din cauza procedurilor birocratice si lipsa unor avize si autorizatii. Pe A1 Lugoj - Deva o singura portiune are sanse reale de a fi gata pana la finalul anului, iar pe A10 Sebes - Turda o veste buna a venit marti cand Guvernul a anuntat emiterea autorizatiilor de construire pe primele doua loturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )