Libnet.ro
UNICEF

20:45

in atentia scuteristilor! Din 2013, cei care conduc mopede fara permis se vor alege cu dosar penal

Antena3 Antena3,
in atentia scuteristilor! Din 2013, cei care conduc mopede fara permis se vor alege cu dosar penal

Proprietarii de mopede care vor conduce aceste vehicule din ianuarie 2013 fara sa detina permis de conducere se vor alege cu dosar penal. Cel putin asa a declarat seful Directiei Rutiere, Lucian Dinita, care a. continuă pe Antena3

Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca nu i s-a solicitat o intrevedere cu Comisia de la Venetia, el observand ca, in cadrul vizitei de acum in Romania, Comisia se vede numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei, scrie Mediafax. Citeste si Zgonea: PSD, de acord cu propunerea PDL de depolitizare a institutiilor din subordinea Parlamentului Intrebat daca are o intalnire stabilita cu Comisia de la Venetia, Zgonea a raspuns: Nu, mie nu mi-a .

Mario Monti: Economia Italiei va reveni pe crestere din 2013

Economia Italiei va reveni pe crestere din 2013, multumita unui declin al ratelor dobanzilor, lucru care se intampla deja, a declarat premierul Mario Monti intr-un interviu pentru televiziunea CNBC, preluat de Re.

Dosar penal pentru persoanele care conduc scutere fara permis, din ianuarie 2013

Proprietarii de mopede si tricicluri cu motor care vor conduce aceste vehicule din ianuarie 2013 fara sa detina permis de conducere se vor alege cu dosar penal, a declarat, miercuri, seful Directiei Rutiere, Lucian Dinita, precizand ca sunt inregistrate aproximativ 200. 000 de mopede in Romania, scrie Mediafax.

Blestemul Dosarului Flota... traume traite de cei care l-au gasit pe Traian Basescu vinovat

Expertul Mina Cornaciu, unul dintre cei patru specialisti care au stabilit ca Traian Basescu si restul inculpatilor au prejudiciat statul roman cu peste 300 de milioane de dolari, a fost scoasa din viata.

Zeci de prizonieri ai CIA, plasati in cladiri secrete din Romania. Raportul care arata cat de implicata este tara noastra in acest scandal

Parlamentul European voteaza, astazi, o noua rezolutie pe tema inchisorilor secrete ale CIA din unele tari est-europene, printre care si Romania. Proiectul rezolutiei invita toate statele Uniunii.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )