Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie! Aceasta este leguma care iti poate provoca atac de cord!

Antena3 Antena3,
Atentie! Aceasta este leguma care iti poate provoca atac de cord!

Aceasta leguma poate cauza probleme digestive, pietre la rinichi, probleme cu glanda tiroida si chiar atac de cord, sustin expertii in nutritie. continuă pe Antena3

Utile: Sapte alimente care iti mentin rinichii sanatosi; Comotia cerebrala - simptome, diagnostic si tratament

Sapte plante care iti purifica aerul din locuinta. Palmierul Areca e o planta frumoasa de interior. Frunzele sale au un aspect placut si un efect relaxant asupra camerei. Nu tratati amigdalita si otita? Va expuneti la riscuri foarte grave. Amigdalele palatine sunt formate din tesut limfoid situat la nivelul faringelui si fac parte din inelul.

Cine este motociclistul care a murit in Buzau, dupa un accident cumplit. Prietenii, in stare de soc FOTO

Barbatul care a murit in Buzau, in mod tragic, in urma unui accident de motocicleta, si-a lasat rudele si apropiatii in stare de soc. Acesta a decedat in seara de sambata, fiind lovit de un autoturism. Momentele de tragedie s-au petrecut pe raza comunei buzoiene Vadu Pasii, din pricina unei soferite neatente. Cine este motociclistul .

Sarbatoare mare: Rugaciunea care se spune DOAR ASTAZI. indeplineste dorintele IMEDIAT si iti poate aduce...

In ziua de 28 ianuarie, calendarele crestine il pomenesc pe Sfantul si Cuviosul Efrem Sirul. El fost din tinerete un indrumator duhovnicesc neintrecut si este grabnic ajutator in indeplinirea dorintelor.

Cine este Diana, judecatoarea care il poate elibera pe Gheorghe Dinca. Legatura neasteptata cu Sile Camataru

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. Judecatoarea care se va ocupa de dosarul lui Gheorghe Dinca este Diana Mihaela Cotoi, nimeni alta decat cea care, in urma cu putin timp, l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Camataru. Acesta fusese plasat in arest preventiv pe data de 28 decembrie, dupa ce a .

Toti soferii cu masini diesel trebuie sa stie asta. Greseala care te poate costa scump

Masinile diesel sunt o provocare! Cu toate ca este o placere sa conduci un astfel de automobil, exista cateva greseli care te fac sa uiti asta, pentru ca te pot costa scump. Ce trebuie sa stie soferii cu masini diesel si de ce trebuie sa se fereasca? Ce trebuie sa stie soferii cu masini diesel? .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )