Libnet.ro
UNICEF

08:16

Atentie, limbaj OBSCEN! Ce termeni VULGARI folosea Mircea Basescu in discutiile cu Bercea Mondial

Antena3 Antena3,
Atentie, limbaj OBSCEN! Ce termeni VULGARI folosea Mircea Basescu in discutiile cu Bercea Mondial

Mihai Gadea a difuzat, duminica noapte, la finalul emisiunii Sinteza Zilei, o serie de inregistrari needitate cu discutiile dintre Mircea Basescu si fiul lui Bercea Mondialul, ca urmare a acuzatiilor care au. continuă pe Antena3

De ce a fost arestat Mircea Basescu. Motivarea judecatorilor: A primit 250.000 euro pentru a-l elibera pe Bercea Mondial

Lucrurile incep sa iasa la lumina in uriasul scandal de coruptie in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu. Potrivit judecatorilor, inregistrarile care il invinovatesc pe Mircea.

Constestatia lui Mircea Basescu se va judeca pe 27 iunie

Contestatia lui Mircea Basescu privind decizia de arest preventiv luata de magistratii Tribunalului Bucuresti se va judeca pe 27 iunie, relateaza B1 TV. Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile pentru.

Constestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva se va judeca pe 27 iunie

Contestatia lui Mircea Basescu privind decizia de arest preventiv luata de magistratii Tribunalului Bucuresti se va judeca pe 27 iunie, relateaza B1 TV. Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile pentru.

Semne de intrebare si personaje-cheie in dosarul Mircea Basescu

Cazul Mircea Basescu-Bercea Mondial, soldat cu arestarea fratelui presedintelui pentru trafic de influenta, ridica mai multe semne de intrebare. Unul dintre acestea se refera la faptul ca primele informatii despre mita data de liderul interlop au aparut public in 2011, dar Mircea Basescu nu a fost pus sub acuzare.

Sotia lui Mircea Basescu: Regret ca nu am putut sa ne ridicam la nivelul demnitatii, al rangului la care am ajuns

Doinita Basescu, sotia lui Mircea Basescu, anunta ca i-a trimis un mesaj sotiei presedintelui prin care o roaga sa o ierte pe ea si pe Mircea Basescu. De asemenea, cumnata presedintelui spune ca familia.

Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile

Mircea Basescu a fost dus vineri seara in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, hotarare pe care aparatorul lui a contestat-o la Curtea de Apel. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si a fost contestata la Curtea de Apel de avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca. De asemenea, instan and ta a emis un mandat de arestare and si pe numele lui Marian Capa and tana, cel care a intermediat banii lua and ti de Mircea Basescu de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Sotia lui Mircea Basescu: El este cinstit, nu ar face niciodata lucrurile care i se reproseaza acum (VIDEO)

Doinita Basescu, sotia lui Mircea Basescu, e convinsa ca acesta este nevinovat. Ea sustine ca sotul sau e un om cinstit care n-ar face niciodata lucrurile care i se reproseaza acum. Sotia lui Mircea.

Badea: Daca Mircea Basescu nu era retinut, iesea lumea in strada

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, a comentat arestarea lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Prieteni, astia nu au vrut sa dea banii inapoi tiganilor. Nu au facut.

Ce spune directorul SIE despre informarile catre presedinte in cazul Mircea Basescu

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a declarat, luni, ca institutia nu are niciun fel de competenta in legatura cu lucrurile care se intampla in tara, iar informarile SIE catre presedintele Traian Basescu despre cazul in care e implicat Mircea Basescu au vizat reflectarea in presa din strainatate a dosarului .

Familia lui Bercea Mondial, trimisa in judecata sub acuzatia de santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu

ProcuroriiDirectiei Nationale i-au trimis in judecata pe membrii familiei lui Bercea Mondial pentru acuzatia de santaj la adresa lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Astfel au fost tri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )