Libnet.ro
UNICEF

15:30

Atentie, soferi: masinile se ridica din 21 ianuarie! Bicilisti, asigurati-va ca aveti semnalizare!

B1 B1,
Atentie, soferi: masinile se ridica din 21 ianuarie! Bicilisti, asigurati-va ca aveti semnalizare!

Masinile parcate neregulamentar pe carosabil si pe trotuar vor putea fi ridicate incepand de sambata, 21 ianuarie, potrivit noului regulament de aplicare a OUG 195/2002 privind circulatia pe. continuă pe B1

Atentie, soferi! Din 20 ianuarie se schimba tarifele de rovinieta

Tarifele de rovinieta se vor schimba, incepand din 20 ianuarie, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Atentie, soferi! A inceput ridicarea masinilor in Bucuresti

De joi in Bucuresti se ridica masini, chiar daca normele de aplicare a legii privind ridicarea masinilor inca nu sunt stabilite. Primul autoturism care impiedica traficul a fost depistat.

Atentie, soferi! Dupa zapada, gropile se gasec la orice pas in Capitala (FOTO)

Chiar daca iarna este la jumatate, in Bucuresti, gropile si-au facut deja simtita prezenta. Cele mai multe gropi sunt in centrul Capitalei si in zonele cele mai frecventate. Acestea se.

Cod galben de ceata in sapte judete. Atentie, soferi! Este ceata densa si pe autostrazile A2 si A3

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa pentru sapte judete din estul si sud-estul tarii, valabile in urmatoarele ore. Traficul pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti se desfasoara in conditii de ceata densa, vizibilitatea fiind sub 150 de metri. De asemenea, si pe autostrada A2 se circula in conditii de ceata.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )