Libnet.ro
UNICEF

23:30

ATP Basel: Roger Federer, 17 victorii consecutive n orasul natal (Programul sferturilor)

Hotnews Hotnews,
 ATP Basel: Roger Federer, 17 victorii consecutive n orasul natal (Programul sferturilor)

Tenismanul elvetian Roger Federer s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Basel, dotat cu premii in valoare de 1. 420 euro, invingandu-l in doua seturi, 6-3, 7-5, pe germanul Jan-Lennard Struff, intr-o partida disputata joi. continuă pe Hotnews

ATP Basel: Roger Federer, debut dificil - Victorie n trei seturi cu Filip Krajinovic

Tenismanul elvetian Roger Federer, principalul favorit, a avut parte de un debut dificil la editia din acest an a turneului ATP de la Basel, invingandu-l greu, in trei seturi, 6-2, 4-6, 6-4, pe sarbul Filip Krajinovic, marti, intr-o partida din primul tur al acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 1. 420 euro.

VIDEO Roger Federer, lovitura n orb cu spatele la adversar si reactia publicului

A castigat cu dificultate meciul de debut de la Basel competitie de casa pe care a castigat-o de opt ori pana acum), insa a produs si lovituri spectaculoase. Roger Federer a oferit lovitura zilei in meciul cu Filip Krajinovic, acesta reusind cumva sa returneze o minge aflat fiind cu spatele catre terenul advers.

ATP Basel: Marius Copil s-a calificat n semifinale/ Parcursul fara set pierdut si duelul cu Alexander Zverev

Marius Copil s-a calificat in semifinalele turneului de la Basel, dupa ce l-a invins in doua seturi pe americanul Taylor Fritz, scor 7-66), 7-5. Romanul a avut nevoie de o ora si 55 de minute pentru a-l invinge pe locul 57 ATP. in semifinale, Marius il va intalni pe Alexander Zverev locul 5 ATP), dupa ce in calificari a trecut de fratele sau Mischa.

ATP Basel: Marius Copil s-a calificat n semifinale/ Parcurs fara set pierdut

Marius Copil s-a calificat in semifinalele turneului de la Basel, dupa ce l-a invins in doua seturi pe americanul Taylor Fritz, scor 7-66), 7-5. Romanul a avut nevoie de o ora si 55 de minute pentru a-l invinge pe locul 57 ATP.

ATP Basel: Horia Tecau si Jean Julien Rojer, eliminati n sferturi de fratii Zverev

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Basel, cu premii totale in valoare de 1,98 milioane de euro, dupa ce a pierdut impotriva fratilor Alexander si Mischa Zverev Germania), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o ora si opt minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )