Libnet.ro
UNICEF

20:45

Audierea lui Andrei Marga pentru sefia ICR, amanata de Senat; acesta nu se afla in tara

Hotnews Hotnews,
Audierea lui Andrei Marga pentru sefia ICR, amanata de Senat; acesta nu se afla in tara

Audierea fostului ministru Andrei Marga pentru sefia Institutului Cultural Roman, care trebuia sa aiba loc marti dimineata, a fost amanata, senatorii din comisiile de cultura si politica externa fiind anuntati prin SMS, potrivit unor surse parlamentare, Marga fiind plecat din tara, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Andrei Marga NU este in tara. Audierea pentru sefia ICR, AMANATA.

Audierea fostului ministru Andrei Marga pentru sefia Institutului Cultural Roman, care trebuia sa aiba loc marti dimineata, a fost amanata, senatorii din comisiile de cultura si politica externa fiind anuntati prin SMS, potrivit unor surse parlamentare Marga fiind plecat din tara, informeaza Mediafax. Citeste si: Andrei Marga NEAGA din nou ca a colaborat cu Securitatea Senatorul PSD Georgica Severin a declarat pentru Mediafax ca in cursul diminetii a primit un SMS prin care era anuntat de .

Andrei Marga, VALIDAT in functia de presedinte al ICR fara a mai fi audiat in comisii.

Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de marti, validarea lui Andrei Marga in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), desi acesta nu a fost audiat in Comisia pentru cultura si cea pentru politica externa ale acestui for legislativ, potrivit Agerpres. Citeste si: Andrei Marga NU este in tara. Audierea pentru sefia ICR, AMANATA Institutul Cultural Roman. Andrei Marga va fi audiat in Parlament In favoarea validarii acestuia s-au exprimat 50 de senatori, .

Andrei Marga, propus presedinte al ICR, va fi AUDIAT marti.

Andrei Marga si Horia Razvan Garbea vor fi audiati, marti, de membrii comisiilor de cultura si de politica externa ale Senatului, cei doi fiind propusi sa ocupe functia de presedinte, respectiv vicepresedinte al Institutului Cultural Roman ICR), relateaza Mediafax. Citeste si: Zgonea: BPN al PSD sustine propunerea PNL de numire a lui Marga la conducerea ICR Dan Perjovschi: Daca se vrea un ICR nepolitic, atunci trebuie organizat concurs Propunerile au fost prezentate Biroului Permanent al .

Andrei Marga, votat de plenul Senatului la sefia Institutului Cultural Roman

Fostul ministru de Externe Andrei Marga a fost votat, marti, la sefia Institutului Cultural Roman ICR), la propunerea PNL, care a solicitat un vot fara a mai fi nevoie de audierea acestuia in comisiile de.

Andrei Marga, votat de plenul Senatului pentru functia de presedinte al ICR, fara a mai fi audiat in comisii

Andrei Marga, fostul ministru de Externe, a fost votat marti de plenul Senatului la sefia Institutului Cultural Roman, fara audiere in comisii, asta pentru ca Marga nu este in tara. Graba cu care acesta a.

Andrei Marga a fost desemnat sef la ICR, desi nu a fost prezent la sedinta Senatului

Andrei Marga a obtinut sefia Institutului Cultural Roman in aceasta dimineata, dupa ce senatorii i-au dat vot favotabil, in ciuda faptului ca nu a putut fi prezent la audireile comisiilor de specialitate, transmit sursele de presa.

Institutul Cultural Roman. Andrei Marga va fi audiat in Parlament.

Senatorii din Comisiile de cultura si politica externa vor audia, in acesta dimineata candidatii pentru functiile de conducere de la Institutul Cultural Roman, informeaza digi24. ro. Citeste si: Andrei Marga NEAGA din nou ca a colaborat cu Securitatea Dan Perjovschi: Daca se vrea un ICR nepolitic, atunci trebuie organizat concurs Pentru functia de presedinte a fost propus Andrei Marga, iar pentru cea de vicepresedinte candideaza Horia Razvan Garbea. Legea de functionare a ICR a fost .

Andrei Marga si Horia Razvan Garbea, propusi pentru primele doua functii din ICR, audiati marti

Andrei Marga si Horia Razvan Garbea vor fi audiati marti de membrii comisiilor de cultura si de politica externa ale Senatului, cei doi fiind propusi sa ocupe functia de presedinte, respectiv vicepresedinte.

Victor Ponta: Nu vor fi alegeri pentru sefia Consiliului National al PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni dimineata ca nu vor fi facute alegeri pentru sefia Consiliului National al partidului, asa cum s-a vehiculat in presa, informeaza Agerpres.

Ponta: Nu se fac alegeri pentru sefia Consiliului National al PSD.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca decizia Biroului Permanent BPN) este de a nu face in acest moment alegeri pentru presedintia Consiliului National al partidului, potrivit Mediafax. Categoric - am vazut si sursele astea - am decis de lunea trecuta in BPN ca nici vorba. Nu facem alegeri pentru presedintia Consiliului National, a spus Ponta. Presedintia Consiliului National al PSD era detinuta de Adrian Nastase.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )