Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu vor fi alegeri pentru sefia Consiliului National al PSD

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Nu vor fi alegeri pentru sefia Consiliului National al PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni dimineata ca nu vor fi facute alegeri pentru sefia Consiliului National al partidului, asa cum s-a vehiculat in presa, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta: Nu se fac alegeri pentru sefia Consiliului National al PSD.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca decizia Biroului Permanent BPN) este de a nu face in acest moment alegeri pentru presedintia Consiliului National al partidului, potrivit Mediafax. Categoric - am vazut si sursele astea - am decis de lunea trecuta in BPN ca nici vorba. Nu facem alegeri pentru presedintia Consiliului National, a spus Ponta. Presedintia Consiliului National al PSD era detinuta de Adrian Nastase.

Ponta: Nu se fac alegeri pentru sefia Consiliului National al PSD

Presedintele social-democratilor, Victor Ponta, a declarat luni dimineata, ca Biroul Permanent al partidului a decis sa nu fie organizate alegeri pentru sefia Consiliului National al PSD.

Victor Ponta: Am semnat autodenuntul pentru DNA impreuna cu membrii BPN

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, sare in apararea lui Liviu Dragnea, anchetat de procurori in dosarul referendumului. Ponta vrea sa fie cercetat pentru faptul ca a votat la referendum si.

Victor Ponta pentru Die Presse: Atitudinea lui Barroso a fost una corecta si echilibrata. Basescu a avut un PR excelent in strainatate, al nostru a fost foarte slab

Premierul Victor Ponta declara intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse si citat de Jurnalul National, ca rezultatul referendumului din 29 iulie a fost influentat de PR-ul excelent pe care l-au avut Traian Basescu si prietenii lui in strainatate: Au inteles ca pe plan intern nu au nici o sansa, astfel au inceput sa faca atmosfera in strainatate si le-a reusit. Cu toate acestea, Ponta a apreciat ca atitudinea presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a fost una corecta si echilibrata, dar s-a aratat in schimb deranjat de reactia comisarului european pe justitie, Viviane Reding, pe tema aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Victor Ponta: Le vom plati banii sportivilor olimpici din 2008

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca sportivii legitimati la Dinamo care n-au fost premiati de club pentru medaliile obtinute la Olimpiada din 2008 isi vor primi pana la urma urma banii. Presa a prezentat zilele acestea in asa fel situatia ca si cand Ponta si guvernul actual nu vrea sa dea banii; dimpotriva, eu vreau sa rezolv problema si o s-o si rezolv . ) O sa dam acesti bani, fie ca vor veni din fondul de rezerva al primului ministru sau din orice alte surse, a spus Ponta.

Victor Ponta: Olimpicii romani de la Beijing 2008 isi vor primi banii

Premierul Victor Ponta a declarat la Realitatea TV ca olimpicii romani de laBeijing 2008 isi vor primi in cele din urma banii de la clubul CSDinamo. Doamna Dita a primit premiul din partea.

Victor Ponta vrea sa se autodenunte la DNA

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca va scrie o scrisoare de autodenuntare catre Directia Nationala Anticoruptie pentru ca, spune el, a indemnat oamenii sa mearga la vot, la referendumul din 29 iulie, transmit sursele de presa.

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: Imi doresc un presedinte care sa reprezinte tara si sa lase guvernarea in sarcina Guvernului/ Vezi reactia liberalilor

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse ca, in viziunea sa, Constitutia trebue modificata in 2013 iar Romania ar trebui sa aiba un presedinte care sa se limiteze doar la a reprezenta tara. Ponta isi doreste un presedinte cu atributii restranse care sa lase guvernarea in sarcina Guvernului. De partea cealalta liberalii sunt de acord cu necesitatea revizuirii Constitutiei in 2013 dar, sustin ca nu exista pana in prezent un proiect dezbatut in interiorul USL. Pana la 1 ianuarie 2013 fiecare este liber sa-si spuna opinia in ceea ce priveste cum ar trebui sa arate Constitutia, a declarat pentru Hotnews. ro, Eugen Nicolescu.

Victor Ponta: imi doresc un presedinte ca in Austria, cu rol reprezentativ.

Premierul Victor Ponta recunoaste, intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse, ca tabara sa a facut greseli care au dus la pierderea luptei pentru destituirea presedintelui Traian Basescu, insa declara ca de acum doreste sa se concentreze asupra reformelor, in special asupra reformei Constitutiei, scrie Agerpres. Citeste si: Traseul banilor publici spre conturile familiei Ponta. GRAFIC INTERACTIV Desigur ca am facut greseli. Nu sunt perfect. Insa atat timp cat pot trage .

Victor Ponta pentru Die Presse: Barroso a actionat corect. Basescu a avut un PR excelent in strainatate, al nostru a fost foarte slab

Primul ministru Victor Ponta a apreciat ca atitudinea presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, fata de situatia din Romania din timpul si dupa referendum a fost una corecta si echilibrata, si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )