Libnet.ro
UNICEF

14:00

Audierile in dosarul Hexi Pharma si in cel al mortii omului de afaceri Dan Condrea continua

România Liberă România Liberă,
Audierile in dosarul Hexi Pharma si in cel al mortii omului de afaceri Dan Condrea continua

Parchetul General va face si vineri audieri atat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale dar si in cel al decesului patronului companiei Dan Condrea. procurorii asteapta angajati ai fimrmei care a livrat biocite in sp . continuă pe România Liberă

Dezvaluiri socante in dosarul Hexi Pharma: patronul a fost agent SIE si tinea o lista a spagilor date medicilor si politicienilor

Seria dezvaluirilor din dosarul Hexi Pharma a continuat joi, Laura Georgescu, fosta sotie a patronului Dan Condrea afirmand ca acesta a fost agent SIE si ca a fost filat de SRI. Ea a confirmat zvonurile aparute zilele trecute potrivit carora Dan.

Procurorul general Augustin Lazar: Dupa toate datele pe care le avem, marti, s-ar putea calcula un prejudiciu in dosarul Hexi Pharma (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca in cursul zilei de marti se va calcula un prejudiciu in dosarul Hexi Pharma. Cu totii ne-am dori sa avem un ritm cat.

Linistea dinaintea furtunii: Mesajul sotiei patronului Hexi Pharma inaintea mortii acestuia

Moartea patronului Hexi Pharma este invaluita in mister. Sinucidere, accident, asasinat sau inscenare? Moartea lui Dan Condrea naste mai multe controverse. Acestea sunt sustinute si de o postare.

Prejudiciul in Dosarul Hexi Pharma a fost stabilit la 51 de milioane de lei (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a creat un prejudiciu de 51 de milioane de lei doar in perioada 2014-2016, au stabilit procurorii Parchetului General, informeaza B1 TV. Potrivit acestora, firma a incheiat cu.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face DEZVALUIRI privind afacerile Hexi Pharma si despre trecutul omului de afaceri

Fosta sotie a lui Dan Condrea face dezvaluiri privind afacerile Hexi Pharma. Laura Georgescu spune de cativa ani ca firma nu respecta reteta originala a dezinfectantilor care ajungeau in spitale. De asemenea, femeia spune ca sotul ei ar fi fost ofiter SIE si ca in anturajul lui erau ofiteri de la SIE si SRI.

Avocata firmei Hexi Pharma s-a prezentat la Parchetul General (VIDEO)

Audierile martorilor-cheie in dosarul Hexi Pharma continua. Marti dimineata s-a prezentat la sediul Parchetului General avocata firmei lui Dan Condrea, informeaza B1 TV. Aceasta a refuzat sa dea.

Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

Scandalul Hexi Pharma scoate la lumina mai multe detalii, printre care si faptul ca Dan Condrea a vorbit cu angajatii sai chiar inaintea mortii, potrivit stiripesurse. ro. Patronul firmei Hexi Pharma Dan.

Stelian Tanase, despre scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea nu a fost singur decat in clipa mortii. El nu putea dezvolta o asemenana afacere fara complicitati multiple la nivel inalt in institutii importante

Stelian Tanase a scris intr-o postare pe blogul personal ca in spatele afacerii Hexi Pharma au existat mai multe institutii, iar marea problema este aflarea acestora, potrivit dcnews. ro. Stelian.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, luata cu mascatii si dusa la audieri. Aceasta ar avea calitatea de suspect in dosarul dezinfectantilor diluati (VIDEO)

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, a fost luata de mascati si dusa la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, aceasta.

Scandalul HEXI PHARMA. Directoarea Flori Dinu, retinuta de procurorii Parchetului General. Este acuzata de 129 de infractiuni

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost adusa vineri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost adusa cu mandat la Parchet si va fi pusa sub acuzare de catre procurori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )