Libnet.ro
UNICEF

08:17

Scandalul HEXI PHARMA. Directoarea Flori Dinu, retinuta de procurorii Parchetului General. Este acuzata de 129 de infractiuni

România Liberă România Liberă,
Scandalul HEXI PHARMA. Directoarea Flori Dinu, retinuta de procurorii Parchetului General. Este acuzata de 129 de infractiuni

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost adusa vineri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost adusa cu mandat la Parchet si va fi pusa sub acuzare de catre procurori. continuă pe România Liberă

Scandalul HEXI PHARMA. Directoarea Flori Dinu, retinuta de procurorii Parchetului General

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost adusa vineri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost adusa cu mandat la Parchet si va fi pusa sub acuzare de catre procurori.

Scandalul HEXI PHARMA. Directoarea Flori Dinu, adusa cu mandat la Parchet

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost adusa vineri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost adusa cu mandat la Parchet si va fi pusa sub acuzare de catre procurori.

Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

Scandalul Hexi Pharma scoate la lumina mai multe detalii, printre care si faptul ca Dan Condrea a vorbit cu angajatii sai chiar inaintea mortii, potrivit stiripesurse. ro. Patronul firmei Hexi Pharma Dan.

Dacian Ciolos, despre scandalul Hexi Pharma: Trebuie sa decidem daca vrem sa ne asumam anumite schimbari

Nu este rolul premierului sa ceara analiza in CSAT a activitatii serviciilor de informatii dupa scandalul Hexi Pharma, a declarat Dacian Ciolos la digi24. ro. Au mai fost discutate la alte.

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

Criza de imagine a Serviciilor, la apogeu dupa scandalul Hexi Pharma. Udrea: Securistii, lipsiti de scrupule si avizi dupa bani

Scandalul creat in jurul dezinfectantilor Hexi Pharma s-a dovedit a fi o problema de securitate nationala, iar moareta suspecta a patronului Dan Condrea a dat nastere unor speculatii in care sunt.

Solutia salvatoare gasita de spitalul din Vaslui dupa scandalul Hexi Pharma: dezinfectanti cumparati din donatiile angajatilor

Blocarea contractului privind achizitionarea de dezinfectanti de la Hexi Pharma, a adus spitalul din Vaslui in imposibilitatea de a mai achizitiona biocide din fonduri proprii. Angajatii unitatii medicale au reusit sa salveze situatia care ar fi putut duce la blocarea activitatii medicale.

Ioan Talpes, fost sef SIE, despre scandalul Hexi Pharma: Nu cred ca CIA a organizat prin Romania astfel de actiuni, desi in logica spionajului asa ceva este posibil (VIDEO)

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut dezvaluiri care arunca in aer intreg sistemul medical. Laura Georgescu sustine ca patronul Hexi Pharma era ofiter SIE, ca a fost filat in permanenta de se.

Stelian Tanase, despre scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea nu a fost singur decat in clipa mortii. El nu putea dezvolta o asemenana afacere fara complicitati multiple la nivel inalt in institutii importante

Stelian Tanase a scris intr-o postare pe blogul personal ca in spatele afacerii Hexi Pharma au existat mai multe institutii, iar marea problema este aflarea acestora, potrivit dcnews. ro. Stelian.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

ACTUALIZARE 17:22 Flori Dinu: in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru unele interese Scandalul Hexi Pharma a aparut in momentul cand firma se pregatea de extinderea vanzarilor in strainatate, drept pentru care probabil ca Hexi prindea prea multa putere si ar fi devenit periculoasa pentru multe interese, a afirmat astazi directorul general al firmei Hexi Pharma, Flori Dinu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )