Libnet.ro
UNICEF

01:05

AUDIO. Un cantec difuzat doar cateva zile pe an, cel mai bine vandut din istorie

România Liberă România Liberă,
AUDIO. Un cantec difuzat doar cateva zile pe an, cel mai bine vandut din istorie

O melodie dedicata Craciunului, piesa White Christmas Craciun alb), in interpretarea artistului american Bing Crosby este cel mai bine vandut hit din istoria recenta a muzicii. inregistrarea a fost publicata in 1942 de catre casa de discuri Decca. Autorul cantecului este Irving Berlin, american de origine rusa, considerat printre cei mai buni compozitori din istoria SUA. continuă pe România Liberă

Miraculoasa vindecare a unei femei diagnosticate cu o forma grava de cancer, careia medicii ii mai dadeau doar cateva zile de viata: Am invins boala secolului!

Monaliza Zegheru, tanara profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni, diagnosticata la inceputul anului cu o forma rara si foarte agresiva de cancer, careia medicii romani nu-i mai dadeau, in luna mai, decat trei saptamani de viata, s-a vindecat dupa un lung si complex tratament la o clinica oncologica din Turcia.

Filmul Star Wars: Trezirea Fortei a doborat un record mondial: incasari de un miliard de dolari in doar 12 zile

Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, cel mai recent film al francizei, a stabilit un nou record istoric, depasind, dupa proiectiile din weekend, suma de un miliard de dolari din incasari pe plan mondial, devenind astfel pelicula care atinge cel mai repede acest prag.

FC Barcelona a transferat un jucator, iar la doar cateva ore l-a dat afara

FC Barcelona a transferat, luni, un fotbalist pret de doar cateva ore. Sergi Guardiola in varsta de 24 de ani) a fost adus, dimineata, de la Alcorcon la Barcelona B a doua echipa a catalanilor), iar dupa amiaza a fost data afara. Motivul: oficialii Barcelonei au descoperit ca jucatorul postase pe Twitter mesaje anti-Catalunia, dar si mesaje in care isi exprima simpatia pentru Real Madrid.

Cel mai inalt om de zapada a fost construit intr-o luna. Cat masoara

Cel mai inalt om de zapada construit vreodata masoara, potrivit guinessworldrecords. com, 37,21 metri inaltime, celor care l-au facut luandu-le o luna de zile sa-l termine, potrivit Agerpres. Cel mai inalt.

Decizie surpriza: a fost dat afara la doar sase zile de la numire

Bogdan Stancu si Iasmin Latovlevici au ramas pentru a cincea oara in acest sezon fara antrenor, Yilmaz Vural fiind demis de pe banca lui Genclerbirligi dupa doar sase zile de cand fusese instalat. Un fost.

Cel mai inalt om de zapada s-a topit

Cel mai inalt om de zapada construit vreodata a masurat 37,21 metri inaltime, potrivit guinessworldrecords. com, si cei care l-au facut au avut nevoie de o luna de zile sa-l termine.

GALERIE FOTO. Cel mai mare foc de artificii de Anul Nou

Cel mai mare si spectaculos foc de artificii de Anul Nou a putut fi vazut in Dubai, in 2014. Artificiile au fost lansate de pe turnul cladirii Burj Khalifa, la randul sau cea mai mare din lume.

Kanye West, cel mai elegant barbat din 2015

Inca o veste buna pentru Kanye West. Rapperul, transformat si in designer, a fost votat cel mai elegant barbat din 2015 de catre cititorii revistei GQ.

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania. MedFuture va functiona in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu.

Cel mai mare baterist al lumii a murit

John Brad Bradbury, bateristul trupei The Specials, a murit la varsta de 62 de ani. Anuntul a fost postat pe Twitter, scrie BBC. Regretam profund sa le luam la revedere de la marele nostru prieten, cel mai.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )