Libnet.ro
UNICEF

16:15

AUDIO Sebastian Ghita, inregistrarea nr.8: Coldea si Kovesi sunt ofiteri ai unui serviciu secret strain

Hotnews Hotnews,
 AUDIO Sebastian Ghita, inregistrarea nr.8: Coldea si Kovesi sunt ofiteri ai unui serviciu secret strain

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi si generalul SRI Florian Coldea sunt amandoi de fapt ofiteri ai unui serviciu secret strain, serviciu dintr-o tara partenera Romaniei, sustine Sebastian Ghita intr-o noua inregistrare difuzata luni seara de Romania TV. Aceasta a opta inregistrare difuzata de postul de televiziune controlat de fostul deputat este doar audio, iar vocea lui Ghita este ragusita, spre deosebire de precedentele sapte episoade, toate inregistrare video. continuă pe Hotnews

AUDIO Sebastian Ghita, inregistrarea nr.8: Coldea si Kovesi sunt ofiteri ai unui serviciu secret strain

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi si generalul SRI Florian Coldea sunt amandoi de fapt ofiteri ai unui serviciu secret strain, serviciu dintr-o tara partenera Romaniei, sustine Sebastian Ghita intr-o noua inregistrare difuzata luni seara de Romania TV. Aceasta a opta inregistrare difuzata de postul de televiziune controlat de fostul deputat este doar audio, iar vocea lui Ghita este ragusita, spre deosebire de precedentele sapte episoade, toate inregistrare video.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri EXPLOZIVE: Coldea si Kovesi sunt ofiteri ai unui serviciu secret strain (VIDEO)

Dezvaluirile lui Sebastian Ghita continua. Fostul deputat aduce noi acuzatiii impotriva lui Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi intr-o inregistrare audio. Sunt convins ca deja .

Vasile Dincu, despre acuzatiile lui Sebastian Ghita: Am fost in Seychelles, dar nu cu Ghita si Coldea, ci cu sotia

Fostul vicepremier Vasile Dincu neaga ca si-ar fi petrecut concediul in Seychelles alaturi de Florian Codlea, suspendat din functia de prim-adjunct al directorului SRI, si de Sebastian Ghita. Fostul vicepremier nu spune nimic insa despre concediul petrecut in Toscana, potrivit afirmatiilor lui Ghita.

Sebastian Ghita, Episodul VIII: Kovesi si Coldea sunt ofiteri ai unui serviciu secret al unei tari partenere Romaniei

Fostul deputat Sebastian Ghita a dezvaluit, intr-o noua inregistrare difuzata de Romania TV, ca procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi si generalul-locotenent Florian Coldea, prim-adjunct al SRI, sunt , de fapt, ofiteri ai unui serviciu secret strain, al unei tari partenere Romaniei, precizand ca in episoadele viitoare va spune motivul adevarat pentru care aceasta doamna Kovesi e tinuta in functie.

Fostul deputat disparut Sebastian Ghita lanseaza noi acuzatii: Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea sunt agenti ai unui serviciu secret strain, care apartine unei tari partenere |VIDEO

Fostul deputat cautat de autoritati, Sebastian Ghita, a lansat, luni seara, noi acuzatii la adresa reprezentantilor institutiilor de forta din Romania, intr-o inregistrare video difuzata de postul Romania TV.

FOTOGRAFII INEDITE din vila de lux in care generalul SRI Florian Coldea a fost filmat in compania lui Sebastian Ghita, pe atunci rasfatatul serviciilor secrete

Romania libera va prezinta imagini din interiorul vilei de la Cheia in care gen. Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, a fost filmat in compania omului de afaceri Sebastian Ghita, fost membru in Comisia de control SRI, actualmente fugar din Romania.

Cel mai bun prieten al lui Sebastian Ghita RUPE TACEREA dupa demiterea lui Coldea: Am obtinut prima victorie. Urmeaza Luluta! Forta si curaj!

Sebastian Ghita a disparut subit pe 19 decembrie 2016, iar pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva si mandat de urmarire internationala. Cu toate acestea, fostul deputat nu e de gasit. Chiar.

Vasile Dincu sustine ca n-a fost in vacanta cu Sebastian Ghita in Seychelles. Ghita spune insa ca au fost impreuna in Toscana

Fostul ministru Vasile Dincu sustine ca el n-a fost in concediu in Seychelles impreuna cu Sebastian Ghita si Florian Coldea.

Foto. Fostul deputat Sebastian Ghita a semnat in 2004 o declaratie prin care devine colaborator SRI

Dupa suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, atentia publica s-a orientat, din nou, catre mogului IT Sebastian Ghita. Potrivit unui document publicat pe site-ul B1, fostul deputat a semnat, in 27 august 2004, o declaratie prin care devine colaborator al Serviciului Roman de Informatii.

Cine l-a creat pe Sebastian Ghita. Fostul parlamentar controla SRI, luandu-i banii pe persoana juridica. Firmele lui Ghita au castigat cel putin doua milioane de euro din contractele cu Institutul de Tehnologii Avansate

Peste un miliard de lei castigati numai din 2010 incoace si un conflict de interese, asa ar putea fi rezumata relatia dintre Sebastian Ghita si institutiile statului, printre care Serviciul Roman de Informatii. O relatie care, zilele acestea, este devoalata de catre urmaritul international pana la amanunte foarte personale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )