Libnet.ro
UNICEF

14:30

Augustin Lazar: L-am cunoscut pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce s-a consumat toata procedura de numire

Adevărul Adevărul,
Augustin Lazar: L-am cunoscut pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce s-a consumat toata procedura de numire

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni seara, ca afirmatia ca ar fi semnat o ordonanta de clasare a unui dosar care l-ar viza pe presedintele Klaus Iohannis este ridicola si sustine ca l-a cunoscut pe seful statului dupa ce s-a consumat toata procedura de numire. continuă pe Adevărul

Consiliile locale, obligate sa plateasca bursele pentru elevi. Presedintele Klaus Iohannis a promugat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat recent proiectul pentru modificarea Legii Educatiei, prin care este instituita obligatia pentru consiliile locale sa acorde burse de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social pentru elevii de la cursurile cu frecventa din invatamantul preuniversar.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi in masivul Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a revenit pe partiile de schi din masivul Sureanu. Prezenta acestuia nu a fost ratata de turisti care au tinut sa se fotografieze cu seful statului.

A fost stabilit PRIMUL TERMEN al procesului dintre Ministerul Apararii si Presedintie, deschis dupa ce Klaus Iohannis a prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii

Primul termen al procesului prin care Ministerul Apararii Nationale cere anularea decretului prin care presedintele Klaus Iohannis aprelungit mandatul sefului Statului major al Armatei, se va judeca pe 29 ianuarie,.

Codrin Stefanescu: in Sibiu exista o omerta in jurul lui Klaus Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat astazi la Sibiu sa sibienii ar trebui sa inteleaga ca in judet exista o omerta instaurata de presedintele Klaus Iohannis si camarila sa.

Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla in acest weekend la schi in Muntii Sureanu. Seful statului a fost vazut pe partie de niste turisti care nu au ratat ocazia de a se fotografia cu acesta. Klaus.

Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos. in acest caz suntem intr-un mare necaz

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca la alegerile prezidentiale s-ar putea spune sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul doi, iar in aceasta situatie va castiga un al doilea mandat. insa, liderul UDMR a precizat ca Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos, dar in aces caz suntem intr-un mare necaz, potrivit publicatiei Maszol, citat de G4Media.

Augustin Lazar: Nu vreau sa se nteleaga ca, daca cineva vine cu un sirag de calomnii, procurorul general se sperie

Procurorul general Augustin Lazar a calificat drept ridicole acuzatiile ca ar fi clasat doua dosare deschise pe numele presedintelui Romaniei in vremea in care era seful structurii Alba si ca este sustinut de Klaus Iohannis. Acesta a subliniat ca doar a semnat o adresa de comunicare. Totodata, Lazar a spus ca el este prezent de cate ori tara are nevoie de el.

Augustin Lazar, despre protocolul din 2016: Cum e posibil sa-l folosesti pe post de bumerang politic? / Cineva trebuie sa raspunda

Augustin Lazar a declarat ca protocolul cu SRI din 2016, pe care l-a semnat, se refera la securitatea nationala si ca vor fi eliminate alineatele declarate neconstitutionale de catre CCR, subliniind ca documentul este folosit ca bumerang politic si ca cel care l-a furat si l-a publicat sa raspunda, potrivit agentiei Mediafax. Potrivit lui Lazar, in perioada urmatoare, este posibil ca si alti procurori DNA si DIICOT sa plece, ori din cauza oboselii instalate, ori din cauza vulneravilitatii.

Mihai Sora si Augustin Lazar, printre premiantii Societatii Timisoara. Tudorel Toader primeste Secera si Ciocanul

Societatea Timisoara si-a anuntat premiile pe acest an, iar printre premianti se numara Augustin Lazar, Mihai Sora, dar si Tudorel Toader care va primi premiul Secera si Ciocanul.

Procurorul general Augustin Lazar: Protocolul semnat cu SRI in 2016 nu a fost declarat neconstitutional in integralitate; alineatele in cauza vor fi eliminate

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a declarat ca protocolul pe care l-a semnat cu Serviciul Roman de Informatii nu a fost declarat neconstitutional in integralitatea lui, insa este folosit pe post.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )