Libnet.ro
UNICEF

10:15

Aur si argint pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Matematica

Antena3 Antena3,
Aur si argint pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii romani au cucerit trei medalii de argint si trei de bronz la cea de-a 54-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata in perioada 18 - 27 iulie, in localitatea columbiana Santa. continuă pe Antena3

Elevii romani au obtinut trei medalii de argint si trei de bronz la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii romani au cucerit sase medalii - trei de argint si trei de bronz - la a 54-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata in perioada 18-27 iulie, in localitatea columbiana Santa Marta, informeaza sambata Ministerul Educatiei Nationale.

Argint si bronz pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii romani au cucerit trei medalii de argint si trei de bronz la cea de-a 54-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata in perioada 18 - 27 iulie, in localitatea columbiana Santa.

Romania a obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Lotul olimpic de chimie al Romaniei a obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie care s-a desfasurat la Moscova. Medaliile de argint au fost obtinute de Maria Andreea Filip, eleva in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, Adrian Murgoci, elev in clasa a XII-a la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti, si Dumitru Calugaru, elev in clasa a X-a la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu.

Romanii au obtinut trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani au obtinut patru medalii la Olimpiada Internationala de Chimie de la Moscova, trei de argint si una de bronz, in competitie fiind inscrisi 279 de concurenti din 77 de tari, informeaza,.

Un elev din Chisinau a obtinut medalia de aur la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii moldoveni au obtinut o medalie de aur si doua medalii de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie, desfasurata in perioada 15-24 iulie recent in capitala Federatiei Ruse.

Trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Participarea elevilor romani la a 45-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie, desfasurata in perioada 15 - 24 iulie 2013, la Moscova, a imbogatit palmaresul tarii noastre cu trei medalii de argint si o medalie de bronz, a anuntat miercuri Ministerul Educatiei.

Premiera pentru Romania: Fosta inchisoare comunista de la Ramnicu Sarat poate fi vizitata online

In premiera pentru Romania, fosta inchisoare comunista de la Ramnicu Valcea va putea fi vizitata online, in urma unui proiect demarat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului.

Sase medalii de argint si bronz la Olimpiada de Matematica.

Elevii romani au cucerit trei medalii de argint si trei de bronz la cea de-a 54-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata in perioada 18 - 27 iulie, in localitatea columbiana Santa Maria, informeaza Ministerul Educatiei Nationale. Multiplu medaliat la concursurile regionale si internationale de matematica, Omer Cerrahoglu, elev in clasa a XI-a la Colegiul National Gheorghe Sincai din Baia Mare, si-a trecut in palmares o medalie de argint. Este a cincea distinctie .

Elevii medaliati la Olimpiada Internationala de Chimie, stimulati cu BURSE PRIVATE sa NU plece din tara

Elevii romani medaliati la Olimpida Internationala de Chimie au fost recompensati, joi, cu premii de pana la 1. 500 de euro de catre o companie de medicamente care, in plus, vrea sa ii motiveze sa nu plece din.

Trei medalii de aur pentru Romania, la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret

Reprezentantii Romaniei au obtinut, sambata, trei medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret under 23, de la Linz-Ottensheim, informeaza prosport. ro, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )