Libnet.ro
UNICEF

13:15

Trei medalii de aur pentru Romania, la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret

Antena3 Antena3,
Trei medalii de aur pentru Romania, la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret

Reprezentantii Romaniei au obtinut, sambata, trei medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret under 23, de la Linz-Ottensheim, informeaza prosport. ro, citat de Mediafax. continuă pe Antena3

Trei medalii de aur pentru Romania, la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret.

Reprezentantii Romaniei au obtinut, sambata, trei medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret under 23, de la Linz-Ottensheim. Prima medalie a fost obtinuta de Mihaela Petrila si Madalina Beres la dublu rame 1500 metri, cu timpul de 7:24. Pe locurile urmatoare s-au clasat echipaje din Germania si Italia. Cele doua sportive castigatoare sunt legitimate la Dinamo Bucuresti, informeaza mediafax. ro. Pe primul loc al podiumului s-au clasat si Andreea-Mihaela Tataru, .

Romania a obtinut 3 medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret

Reprezentantii Romaniei au obtinut, sambata, trei medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret under 23, de la Linz-Ottensheim, informeaza prosport. ro. Prima medalie a fost obtinuta de.

Aur si argint pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii romani au cucerit trei medalii de argint si trei de bronz la cea de-a 54-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata in perioada 18 - 27 iulie, in localitatea columbiana Santa.

Romania a obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Lotul olimpic de chimie al Romaniei a obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie care s-a desfasurat la Moscova. Medaliile de argint au fost obtinute de Maria Andreea Filip, eleva in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, Adrian Murgoci, elev in clasa a XII-a la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti, si Dumitru Calugaru, elev in clasa a X-a la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu.

Argint si bronz pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii romani au cucerit trei medalii de argint si trei de bronz la cea de-a 54-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica, desfasurata in perioada 18 - 27 iulie, in localitatea columbiana Santa.

Adi Mutu se va retrage din nationala Romaniei in 2014, dupa Campionatul Mondial din Brazilia

Adrian Mutu a anuntat ca se va retrage de la echipa nationala in 2014. Fotbalistul spune ca ar vrea sa plece, insa, dupa ce va participa cu nationala Romaniei la Campionatul Mondial din Brazilia. in 2014 m.

Trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Participarea elevilor romani la a 45-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie, desfasurata in perioada 15 - 24 iulie 2013, la Moscova, a imbogatit palmaresul tarii noastre cu trei medalii de argint si o medalie de bronz, a anuntat miercuri Ministerul Educatiei.

Elena Isinbaieva se va retrage din activitate dupa Campionatul Mondial de atletism de la Moscova

Elena Isinbaieva, dubla campioana mondiala si dubla campioana olimpica la saritura cu prajina, a anuntat ca se va retrage din sportul de performanta dupa Campionatul Mondial de atletism de la Moscova se va desfasura in perioada 10-18 august).

Premiera pentru Romania: Fosta inchisoare comunista de la Ramnicu Sarat poate fi vizitata online

In premiera pentru Romania, fosta inchisoare comunista de la Ramnicu Valcea va putea fi vizitata online, in urma unui proiect demarat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului.

Romanii au obtinut trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani au obtinut patru medalii la Olimpiada Internationala de Chimie de la Moscova, trei de argint si una de bronz, in competitie fiind inscrisi 279 de concurenti din 77 de tari, informeaza,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )