Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romania a obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Hotnews Hotnews,
 Romania a obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Lotul olimpic de chimie al Romaniei a obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie care s-a desfasurat la Moscova. Medaliile de argint au fost obtinute de Maria Andreea Filip, eleva in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, Adrian Murgoci, elev in clasa a XII-a la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti, si Dumitru Calugaru, elev in clasa a X-a la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu. continuă pe Hotnews

Romanii au obtinut trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani au obtinut patru medalii la Olimpiada Internationala de Chimie de la Moscova, trei de argint si una de bronz, in competitie fiind inscrisi 279 de concurenti din 77 de tari, informeaza,.

Trei medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie

Participarea elevilor romani la a 45-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie, desfasurata in perioada 15 - 24 iulie 2013, la Moscova, a imbogatit palmaresul tarii noastre cu trei medalii de argint si o medalie de bronz, a anuntat miercuri Ministerul Educatiei.

Elevii romani au obtinut trei medalii de bronz la Olimpiada Internationala de Biologie

Elevii romani participanti la a XXIV-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, desfasurata in perioada 14-20 iulie la Berna Elvetia), au reeditat performanta de anul trecut, obtinand trei medalii de bronz, informeaza Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Romania a obtinut 13 medalii, dintre care 9 medalii de aur, la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada 2013

Lotul olimpic al Romaniei a obtinut 13 medalii la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada 2013, dintre care 9 medalii de aur. Aurul a fost obtinut la Informatica, Matematica, Chimie si Fizica, anunta Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. La olimpiada au participat peste 150 de concurenti din Romania, Federatia Rusa, Bulgaria, Serbia si Macedonia. Vezi in articol cine sunt olimpicii romani.

Trei medalii de bronz pentru Romania la Olimpiada Internationala de Biologie

Elevii romani au castigat trei medalii de bronz la Olimpiada Internationala de Biologie, desfasurata Elvetia, la Berna, performanta fiind similara celei realizate la editia de anul trecut a competitiei, informeaza Ministerul Educatiei.

Trei medalii de bronz pentru Romania la Olimpiada Internationala de Biologie

Elevii romani participanti la a XXIV-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, desfasurata in perioada 14-20 iulie la Berna Elvetia), au reeditat performanta de anul trecut, obtinand trei medalii de.

Bronz la Olimpiada Internationala de Biologie din Elvetia.

Elevii romani au obtinut trei medalii de bronz la Olimpiada Internationala de Biologie, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Educatiei, remis redactiei. Cei trei medaliati la aceasta prestigioasa competitie sunt Oana Elena Baran Liceul International de Informatica din Bucuresti), Vlad Cosoreanu Liceul Teoretic Ovidius din Constanta) si Cristian Alexandru Bolundut Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu din Cluj-Napoca), castigator al unei medalii bronz si la editia .

EIA: Romania, locul trei in Europa la rezervele de gaze de sist

Romania ocupa locul trei in Europa la capitolul rezerve recuperabile de gaze de sist, potrivit datelor EIA US Energy Information Agency), dupa Polonia si Franta, arata site-ul infogazedesist. eu, lansat de Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM), in cadrul campaniei de informare a publicului pe acest subiect.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )