Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aurescu: impartirea de cote de migranti intre statele Uniunii Europene nu este singura solutie la aceasta problema

B1 B1,
Aurescu: impartirea de cote de migranti intre statele Uniunii Europene nu este singura solutie la aceasta problema

Impartirea de cote de migranti intre statele Uniunii Europene nu este singura solutie la aceasta problema, considera Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, care a subliniat ca sursa acesteia ar trebui. continuă pe B1

Bogdan Aurescu: Impartirea de cote de migranti nu e singura solutie la problema refugiatilor, e important sa tratam sursa acesteia

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, marti, referindu-se la situatia creata de numarul mare de refugiati veniti in Europa din Africa si Orient, ca impartirea de cote de migranti intre statele Uniunii Europene nu este singura solutie la aceasta problema, important fiind ca sursa acesteia sa fie tratata, anume instabilitatea din vecinatatea sudica si combaterea terorismului, transmite Agerpres.

Aurescu: Trebuie sa gasim solutii pentru problema imigratiei la sursa, inclusiv in tarile de origine

Bogdan Aurescu a declarat marti ca solutiile pentru problema imigratiei trebuie gasite la sursa acesteia, inclusiv in tarile de origine, iar solutiile de tip unilateral sau national nu pot aduce rezultate durabile, asa cum nici impartirea de cote de migranti intre statele UE nu este suficienta.

Aurescu: Problema imigratiei trebuie rezolvata la sursa

Solutiile pentru problema imigratiei trebuie gasite la sursa acesteia, inclusiv in tarile de origine, iar solutiile de tip unilateral sau national nu pot aduce rezultate durabile, asa cum nici impartirea de cote de migranti intre statele UE nu este suficienta, a declarat seful MAE, Bogdan Aurescu.

Criza refugiatilor: Germania cere o distribuire echitabila a acestora in tarile Uniunii Europene

Germania si cateva state ale Uniunii Europene nu pot continua sa absoarba o cota disproportionata de refugiati care ajung pe continent, astfel ca restul tarilor membre ar trebui sa faca mai multe eforturi in acest sens, a declarat duminica Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin. Germania se confrunta cu un val fara precedent de refugiati si se asteapta ca numarul solicitantilor de azil pe teritoriul sau sa creasca, in acest an, la aproximativ 800 de mii.

Criza refugiatilor: Germania cere o distribuire echitabila a acestora in tarile Uniunii Europene. Ministrii europeni de Interne se reunesc pe 14 septembrie intr-un consiliu extraordinar pe tema crizei

Germania si cateva state ale Uniunii Europene nu pot continua sa absoarba o cota disproportionata de refugiati care ajung pe continent, astfel ca restul tarilor membre ar trebui sa faca mai multe eforturi in acest sens, a declarat duminica Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin. Germania se confrunta cu un val fara precedent de refugiati si se asteapta ca numarul solicitantilor de azil pe teritoriul sau sa creasca, in acest an, la aproximativ 800 de mii. Ministrii de interne din Uniunea Europeana urmeaza sa se reuneasca de urgenta pe 14 septembrie la Bruxelles, blocul comunitar fiind in cautare de solutii in contextul agravarii crizei imigrantilor.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )