Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aurul din dosarul traficantilor de copii de la Tandarei a disparut

Antena3 Antena3,
Aurul din dosarul traficantilor de copii de la Tandarei a disparut

Patru kilograme de aur au disparut fara urma din dosarul traficantilor de copii de la Tandarei. Dupa ce au primit achitari pe banda rulanta, bulibasa din localitate si rudele lui au venit peste angajatii de la FISC ca sa-si primeasca salbele inapoi. continuă pe Antena3

Bulibasa din Tandarei, achitat in dosarul traficantilor de copii, isi cere banii si aurul inapoi de la ANAF. Nu vor sa ni-i mai dea

Patru kilograme de aur au disparut fara urma din dosarul traficantilor de copii de la Tandarei. Dupa ce au primit achitari pe banda rulanta, bulibasa din localitate si rudele lui au venit peste angajatii de la FISC ca sa-si primeasca salbele inapoi.

EXCLUSIV! Cati ani de inchisoare risca Axinte de la Vacanta Mare. Detalii nebanuite din dosarul de santaj

Umoristul Florin Petrescu, parte a grupului de comedie Vacanta Mare, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigatiile intr-un dosar deschis in urma cu 8 ani, pentru trafic de influenta, in care artistul are calitatea de suspect. Detalii din dosar. Cati ani de inchisoare risca Axiste de la Vacanta Mare? Florin Petrescu a fost .

Al doilea termen din Dosarul Revolutiei: Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, acuzati de crime impotriva umanitatii (VIDEO)

UPDATE:Aproximativ 100 de persoane au ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a da declaratii in Dosarul Revolutiei. La inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )