Libnet.ro
UNICEF

08:30

Australian Open 2015: Serena Williams Maria Sarapova, finala care incepe de la 16-2. Am un palmares groaznic

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015: Serena Williams Maria Sarapova, finala care incepe de la 16-2. Am un palmares groaznic

Primele doua jucatoare ale lumii isi vor disputa sambata dimineata finala Grand Slamului de la Melbourne. Serena n-a mai pierdut un meci cu rusoaica din 2004 si a castigat ultimele 15 meciuri directe . continuă pe Adevărul

Serena Williams si Maria Sarapova, in finala Australian Open 2015. Declaratiile celor doua inainte de ultimul act

Serena Williams 1 WTA) si Maria Sarapova 2 WTA) sunt finalistele Australian Open 2015, ultimul act urmand sa se dispute sambata, incepand cu ora 10.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne

Australian Open 2015. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o partida care a durat o ora si noua minute.

Australian Open 2015 FINALA: Williams vs Sarapova, episodul 19. Miza uriasa si blestemul rusoaicei in fata Serenei

Australian Open 2015: Finala primului Grand Slam al anului le va avea la fileu pe cele mai temute jucatoare de tenis din lume, Serena Williams, lider mondial si Maria Sarapova, numarul 2 WTA. intalnirile dintre cele doua, asemenea unor derbiuri, au ajuns la cifra 19.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

FOTO Halep, cea mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

Australian Open 2015. Maria Sarapova, calificata in semifinale dupa victoria in fata lui Eugenie Bouchard. Urmatoarea adversara, Ekaterina Makarova

Australian Open 2015. Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a invins-o, marti dimineata, cu scorul de 6-3, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului de Grand Slam Australian Open.

Simona Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep a fost desemnata cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015. Romanca le-a invins pe Maria Sharapova si Serena Williams, cele doua finaliste ale turneului, in topul realizat in.

Australian Open 2015: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au ratat calificarea in finala de dublu

Australian Open 2015. Tenismenul roman Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer au pierdut calificarea in finala de dublu de la Australian Open, dupa ce au pierdut in fata italienilor Simone Bolelli si Fabio Fognini cu scorul de 4-6, 6-3, 3-6.

Australian Open 2015: Safarova si Mattek-Sands vor intalni, in finala, cuplul Yung-Jan Chan/Jie Zheng

Australian Open 2015. Finala din cadrul turneului de dublu feminin se va disputa intre perechea Mattek-Sands/Safarova SUA/Cehia) si cuplul Yung-Jan Chan/Jie Zheng Taiwan/China), cap de serie numarul 14.

Australian Open 2015: PerecheaTecau/Rojer a ratat calificarea in finala

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a ratat calificarea in finala probei masculine de dublu la turneul Australian Open, joi, dupa ce a fost invinsa cu 6-4, 3-6, 6-3 in semifinale de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, precizeaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )