Libnet.ro
UNICEF

16:45

Australian Open 2015. Maria Sarapova, calificata in semifinale dupa victoria in fata lui Eugenie Bouchard. Urmatoarea adversara, Ekaterina Makarova

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015. Maria Sarapova, calificata in semifinale dupa victoria in fata lui Eugenie Bouchard. Urmatoarea adversara, Ekaterina Makarova

Australian Open 2015. Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a invins-o, marti dimineata, cu scorul de 6-3, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului de Grand Slam Australian Open. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015: Maria Sarapova, calificata in semifinale

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a calificat in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva canadiana Eugenie Bouuchard, locul 7 WTA .

Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

VIDEO. Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

Australian Open 2015. Sarapova si Nadal, in sferturile turneului, dupa victorii clare

Australian Open 2015. Maria Sarapova, a doua favorita de la feminin si Rafael Nadal, cap de serie numarul 3 la masculin, au acces in sferturile de finala ale turneului, la capatul unor meciuri incheiate in numar minim de seturi.

Australian Open 2015: Doi romani, de urmarit, dupa primul Grand Slam al anului

Australian Open este nu doar primul turneu de Grand Slam al anului ci si cel care starneste noi rivalitati pentru anul in curs sau care anunta noi nume interesante, de urmarit la competitiile urmatoare. Irina-Camelia Begu si Marius Copil sunt doi dintre jucatorii care au atras atentia asupra lor.

Australian Open 2015. Reactiile lui Mergea si Inglot, dupa eliminarea fratilor Bryan

Australian Open 2015. Eliminarea principalilor favoriti ai turneului, fratii Bryan, a fost una dintre cele mai mari performante din cariera pentru perechea Florin Mergea/Dominic Inglot. Romanul a declarat ca amandoi trebuie sa ramana agresivi.

Australian Open 2015. Lista capilor de serie eliminati: Dupa Federer a urmat Petra Kvitova UPDATE

Australian Open 2015. Primul Grand Slam al anului a avut parte de mai multe eliminari surprinzatoare inca din primul tur. Nu mai putin de 17 capi de serie au parasit turneu in dou zile, dintre care 7 in prima parte a zilei de marti.

Australian Open 2015. Halep rateaza calificarea in semifinale. Makarova a invins-o pe romanca usor, 6-4, 6-0

Simona Halep a fost invinsa, marti dimineata, de Ekaterina Makarova, in sferturile de finala de la Australian Open. Rusoaica a trecut de romanca in doua seturi, 6-4, 6-0, urmand a juca in semifinale cu castigatoarea din meciul Eugenie Bouchard - Maria Sarapova.

Australian Open 2015. Tabloul sferturilor de finala: Sanse mici ca Halep sa scape de Sarapova

Australian Open 2015. Tabloul sferturilor de finala in cadrul turneului australian este unul complet, dupa disputarea ultimului meci din optimi. Cele trei mari favorite, printre care si Simona Halep, au sanse mari sa acceada in semifinale.

Australian Open 2015. Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-2 cu Wickmayer. Urmeaza o adversara de top

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a eliminat-o pe belgianca Yanina Wickmayer, 80 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )