Libnet.ro
UNICEF

08:30

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne

Australian Open 2015. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o partida care a durat o ora si noua minute. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015: Simona Halep, eliminata de Makarova, scor incredibil! A iesit in lacrimi de pe teren. Primele reactii

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, a treia favorita, joaca, marti, de la ora 2. 00 ora Romaniei), in sferturile turneului de Grand Slam, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata, dar laudata: Poate oricand sa inoarca un meci, indiferent de scor

Simona Halep 3 WTA) a ratat accederea in penultimul act de la Australian Open 2015, dupa ce rusoaica Ekaterina Makarova 11 WTA) s-a impus cu 6-4, 6-0, in noaptea dintre luni si marti.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata, dar laudata: Poate oricand sa intoarca un meci, indiferent de scor

Simona Halep 3 WTA) a ratat accederea in penultimul act de la Australian Open 2015, dupa ce rusoaica Ekaterina Makarova 11 WTA) s-a impus cu 6-4, 6-0, in noaptea dintre luni si marti.

Australian Open 2015. Simona Halep a invins-o usor peWickmayer, dupa o ora si 19 minutesi s-a calificat in sferturi

Australian Open 2015. Simona Halep ainvins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala. Gratie acestui succes, jucatoarea noastrava ramane sigur pelocul 3 mondial dupa Openul Australiei.

Australian Open 2015. Simona Halep joaca in optimi cu Yanina Wickmayer de la ora 10.00, livescore pe adevarul.ro

Australian Open 2015. Simona Halep trebuie sa o invinga in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, pentru a fi sigura ca isi pastreaza locul 3 mondial la finalul Openului Australiei. Aceasta partida, care va incepe la ora 10. 00, pe Rod Laver Arena, va fi livescore pe adevarul. ro.

Australian Open 2015. Simona Halep e invincibila in 2015: 9 meciuri, 9 victorii! La orizont apare Maria Sarapova

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open si are un palmares impecabil in 2015: 9-0 la meciuri, 18-1 la seturi. Pentru un loc in semifinale, jucatoarea noastra se va lupta cu rusoaica Ekaterina Makarova, dupa care ar putea da peste Sarapova.

Australian Open 2015. Simona Halep joaca in sferturi impotriva Ekaterinei Makarova, de la ora 02.00. Meciul, in format livescore, pe adevarul.ro

Simona Halep joaca marti dimineata, la ora 2. 00, impotriva Ekaterinei Makarova in sferturile de finala de la Australian Open, meci care poate fi urmarit in format livescore si pe adevarul. ro. O posibila victorie a romancei ar insemna o calificarea sa, in premiera, in semifinalele turneului de la Melborune.

Australian Open 2015. Simona Halep rateaza calificarea in semifinale. Makarova a invins-o pe romanca usor, 6-4, 6-0

Simona Halep a fost invinsa, marti dimineata, de Ekaterina Makarova, in sferturile de finala de la Australian Open. Rusoaica a trecut de romanca in doar doua, 6-4, 6-0, urmand a juca in semifinale cu castigatoarea din meciul Eugenie Bouchard - Maria Sarapova.

Australian Open 2015. Simona Halep e avertizata: O stiu pe Makarova, joaca agresiv si serveste bine

Sportiva Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova.

Australian Open 2015. Simona Halep, dezamagita dupa eliminarea din turneu. Cum explica esecul cu Makarova

Simona Halep a mentionat ca este foarte trista dupa ce a fost eliminata de la Australian Open, precizand ca una din cauzele esecului cu Ekaterina Makarova a fost faptul ca a prins o zi proasta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )