Libnet.ro
UNICEF

22:00

Australian Open: Marius Copil, eliminat in calificari de un jucator de 17 ani, locul 361 ATP

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Marius Copil, eliminat in calificari de un jucator de 17 ani, locul 361 ATP

Visul lui Marius Copil de a evolua pe tabloul principal de la Australian Open s-a oprit in turul doi al calificarilor, faza a turneului unde jucatorul nostru a fost invins de un italian in varsta de 17 ani, ocupantul locului 361 in ierarhia ATP. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Antrenamente suspendate si un abandon in calificari, din cauza calitatii scazute a aerului

Calitatea scazuta a aerului de la Melbourne din cauza incendiilor de vegetatie a adus primele probleme pentru organizatorii de la Australian Open. Calificarile pentru primul Grand Slam al anului, programate la ora locala 11. 00, au fost amanate o ora, iar mai multe antrenamente prevazute marti au fost suspendate. Mai mult, slovena Dalila Jakupovic a abandonat in primul tur din calificari din cauza problemelor de respiratie.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open

Romania are acum patru jucatoare pe tabloul principal feminin de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Sa-nceapa Openul Vesel! Mizele de la Australian Open 2020 si povestile trofeelor vanate de Halep si Djokovic

Primul turneu de Mare Slem al sezonului de tenis debuteaza luni dimineata, de la ora Romaniei 1. 00, urmand ca ultimele trofee sa fie acordate duminica, 2 februarie. Ajuns la editia cu numarul 108, Australian Open, supranumit si Open-ul Vesel, este primul mare turneu de obiectiv din 2020. Adevarul va prezinta, pe scurt, mizele turneului de la Melbourne.

Simona Halep a inceput antrenamentele in Melbourne, pentru Australian Open. Cand va juca primul meci

Simona Halep 3 WTA) a ajuns la Melbourne, acolo unde a inceput antrenamentele pentru Australian Open, turneu care se va desfasura intre 20 ianuarie si 2 februarie.

Ce fosta mare campioana avertizeaza inainte de startul Australian Open: Nu o scoateti din calcule pe Serena Williams

A castigat 7 titluri majore in cariera, iar inainte de startul primului Grand Slam al anului ne avertizeaza: Serena Williams are armele si forta mentala de a se impune la Australian Open. Competitia de la Melbourne va debuta pe 20 ianuarie, iar la start se vor gasi cele mai bune sportive din circuitul WTA.

Situatia romancelor in calificarile Australian Open: doar una din sase a reusit accederea pe tabloul principal

In aceasta perioada, se disputa calificarile pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care de debuta in noaptea dintre duminica si luni.

Australian Open: Monica Niculescu, pe tabloul principal de la Melbourne

Romania a ajuns sa aiba patru jucatoare pe tabloul principal de la Australian Open, dupa ce Monica Niculescu 128 WTA) a trecut in ultimul tur al calificarilor de elvetianca Stefanie Voegele, locul 117 WTA.

Australian Open: Ana Bogdan, invinsa in ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan, locul 96 WTA si cap de serie numarul 1, a ratat, vineri, accederea pe tabloul principal la Australian Open, fiind invinsa in ultimul tur al calificarilor de americanca Ann Li, locul 142 WTA si cap de serie numarul 31, scor 5-7, 7-6 9), 6-2.

Australian Open, in pericol! Imagini apocaliptice cu fumul care sufoca Melbourne

Incendiile violente din Australia au provocat o patura de fum toxic care a acoperit orasul Melbourne, cu o saptamana inainte de imceperea Australian Open. Fumul a dus la intarzierea si.

Australian Open: Gabriela Ruse, Laura Paar si Marius Copil, in turul al doilea al calificarilor; Ana Bogdan, in turul trei Patricia Tig si Irina Bara, eliminate

Elena-Gabriela Ruse, Laura-Ioana Paar si Marius Copil s-au calificat in turul al doilea al calificarilor Australian Open. Tot joi, Ana Bogdan a ajuns in turul al treilea ultimul), in timp ce Patricia Tig a fost eliminata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )