Libnet.ro
UNICEF

05:30

Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Tabloul de simplu feminin de la Australian Open a oferit surprize inca din prima zi de intreceri. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 16, a parasit competitia din runda inaugurala, fiind invinsa de Yulia Putintseva. Au mai fost eliminate si alte jucatoare din categoria capilor de serie: Anastasia Pavlyuchenkova 26), Anna Karolina Schmiedlova 27), Sara Errani 17) si Sloane Stephens 24). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei. continuă pe Hotnews

Australian Open: Opinia specialistilor de la Melbourne despre Simona Halep: increderea ei a aparut tarziu

Simona Halep este una dintre vedetele de la Australian Open, urmand a debuta la inceputul saptamanii viitoare la Melbourne.

Australian Open: Programul de marti al sportivelor din Romania - Simona Halep vs Shuai Zhang, de la ora 10:00

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, favorita numarul doi urmand sa o intalneasca pe Shuai Zhang, din China, locul 133 WTA. Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, incepand de la ora 10:00 ora Romaniei). Intra in material pentru a vedea cand vor evolua si celelalte sportive din Romania.

Patru favorite eliminate in prima zi la Australian Open. Serena Williams si Maria Sharapova continua turneul

Luni a debutat o noua editie a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial, cu meciurile programate in partea de sus a tablourilor de simplu.

Patru favorite eliminate in prima zi la Australian Open. Serena Williams continua turneul

Luni a debutat o noua editie a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial, cu meciurile programate in partea de sus a tablourilor de simplu.

Australian Open: tinuta curajoasa a Serenei Williams la prima aparitie la Melbourne

Serena Williams n-a avut un meci usor, dar a trecut in turul al doilea la Australian Open dupa o victorie cu tenismena Camila Giorgi, din Italia.

LIVE Australian Open: Monica Niculescu - Teliana Pereira in primul tur

Urmariti in aceasta pagina LIVE TEXT amanunte de la partida pe care o sustine Monica Niculescu in primul tur la Australian Open contra Telianei Pereira din Brazilia.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

Australian Open: Monica Niculescu, prima sportiva din Romania care va juca la Melbourne

Monica Niculescu va fi prima jucatoare din Romania care va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monica o va intalni pe Teliana Pereira, din Brazilia, luni dimineata, de la ora 05:00 ora Romaniei).

Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul unu la Melbourne - Cei doi au aflat adversarii din primul tur

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer va fi cap de serie numarul 1 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dublul Florin Mergea si Rohan Bopanna sunt favoriti numarul patru la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )