Libnet.ro
UNICEF

05:30

Australian Open: Perechea Monica NiculescuMisaki Doi, eliminata in optimile de finala

România Liberă România Liberă,
Australian Open: Perechea Monica NiculescuMisaki Doi, eliminata in optimile de finala

Perechea romano-japoneza Monica NiculescuMisaki Doi a fost invinsa de cuplul taiwanez Hao-ching Cha. continuă pe România Liberă

Australian Open: Monica Niculescu si Misaki Doi s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea romano-japoneza Monica NiculescuMisaki Doi s-a calificat, sambata, la Melbourne, in optimile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul Grand Slam al anului, dupa ce au trecut cu 6-2, 7-5 de japonezele Nao HibinoMakoto Ninomiya.

Final de drum: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in turul doi de la Australian Open

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda) a fost invinsa de australienii Max Purcell si Luke Saville cu 6-7 2-7), 4-6, 6-4, vineri, la Melbourne, in runda a doua a probei masculine de dublu din cadrul Australian Open.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open. Tenismena, dupa victorie: Ma bucur de fiecare meci pe care-l joc, dau totul pentru a castiga

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a invins-o pe Iulia Putinteva, in turul al treilea al Australian Open, si s-a calificat in optimile de finala, ca a dat totul pentru a castiga si ca e foarte fericita ca a intrat in a doua saptamana a competitiei.

Prima mare surpriza de pe panoul feminin de la Australian Open. Cea mai titrata tenismena din competitie, rivala Simonei Halep, a fost eliminata in turul III (VIDEO)

Simona Halep nu joaca vineri, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa primeasca o veste buna. De sapte ori castigatoare de Australian Open, Serena Williams a fost eliminata in turul III de Qiang Wang, la.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Detinatoarea titlului eliminata la Australian Open. Cori Gauff face o noua victima

La cei 15 ani ai sai Cori Gauff din Statele Unite a eliminat-o din competitie la Australian Open pe Naomi Osaka, a 3-a favorita si detinatoarea trofeului.

Ora meciului Halep - Mertens, in optimile Australian Open. Simona joaca pentru a-si asigura revenirea pe locul 2 WTA

Organizatorii au anuntat deja programul zilei a opta de la Australian Open si ora de incepere a meciului Simona Halep - Elise Mertens, din optimile primului turneu de Mare Slem al anului. in Romania, fanii o vor putea urmari pe Halep in duelul sau pentru calificarea in sferturi luni dimineata, de la ora 2.

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Roger Federer se califica in optimile de Australian Open, dupa un thriller cu Millman de peste 4 ore. De 7 ori castigator la Antipozi, elvetianul a revenit de la 4-8 in supertiebreak

Roger Federer s-a calificat dramatic in optimile de la Australian Open, dupa ce a revenit incredibil in supertiebreak-ul din partida cu John Millman. Meciul a durat peste patru ore si a fost transat in cinci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )