Libnet.ro
UNICEF

08:45

Autoritatile din Puerto Rico au evacuat localnicii din cauza unui baraj care a cedat in urma uraganului devastator Maria

România Liberă România Liberă,
Autoritatile din Puerto Rico au evacuat localnicii din cauza unui baraj care a cedat in urma uraganului devastator Maria

Autoritatile din Puerto Rico au evacuat mii de locuitori din zona, dupa ce un baraj a cedat si a provocat inundatii extrem de periculoase pe raul Guajataca. continuă pe România Liberă

Alerta maxima in Puerto Rico: Oamenii sunt evacuati dupa ce un baraj a cedat dupa trecerea uraganului Maria

Autoritatile din Puerto Rico au dispus evacuarea de urgenta a populatie dupa ce un baraj de pe raul Guajataca a cedat ca urmare a trecerii uraganului Maria si a cauzat inundatii extrem de periculoase,.

Evacuari masive in Puerto Rico din cauza unui baraj care a cedat in urma uraganului Maria

Un baraj a cedat si a provocat inundatii extrem de periculoase pe raul Guajataca din Puerto Rico, ca urmare a uraganului Maria, fiind in curs de desfasurare evacuarea rapida a locuitorilor din zona, anunta autoritatile, citate de BBC.

Uraganul Maria, de categorie cinci, aproape a ajuns in Puerto Rico. Autoritatile se asteapta la o catastrofa

Maria, o furtuna de categoria cinci cu vanturi sustinute de 280 de km/h, este asteptata sa ajunga in cateva ore in Insulele Virgine si apoi in Puerto Rico. Guvernatorul din Puerto Rico, Ricardo Rossello, a declarat ca fereastra de timp ramasa pentru ca oamenii sa se mearga in adaposturile puse la dispozitie de autoritati devine din ce in ce mai mica, relateaza CNN.

Intregul Puerto Rico fara electricitate din cauza uraganului Maria

Uraganul Maria a lasat fara curent electric intreaga Insula din Puerto Rico, pe care locuiesc aproximativ 3,5 milioane de oameni, potrivit oficialilor din cadrul serviciilor pentru situatii de urgenta, conform BBC.

Uraganul Maria a provocat un mort in Gudalupe si ameninta Insulele Virgine si Puerto Rico.Nimeni nu a mai vazut un uragan ca asta din 1928

Maria, o furtuna de categoria cinci cu vanturi de 280 de km/h, a provocat moartea unei persoane in Guadalupe si ameninta Insulele Virgine si Puerto Rico. Guvernatorul din Puerto Rico, Ricardo Rossello, a declarat ca fereastra de timp ramasa pentru ca oamenii sa se mearga in adaposturile puse la dispozitie de autoritati devine din ce in ce mai mica, relateaza CNN.

Uraganul Maria a facut o prima victima, in Guadalupe. Furtuna se indrepta spre Insulele Virgine si Puerto Rico

O persoana a murit, in Guadalupe, din cauza uraganului Maria, iar insula Dominica a fost devastata. Furtuna se indreapta acum spre Insulele Virgine si Puerto Rico.

UPDATEVIDEOUraganul Maria a devastat Dominica in proportie de 90% si a ucis 6 oameni. Furtuna a lovit St. Croix si se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Maria, al doua furtuna de putere maxima ce a lovit Caraibele luna aceasta, a ucis cel putin o persoana in Guadelupe si se apropie amenintator de Insulele Virgine si de Puerto Rico, dupa ce a distrus micuta insula DOminica, informeaza Reuters. 41 Uraganul a slabit pana la categoria 4, dar ramane extrem de periculos si se asteapta sa isi mentina intensitatea in urmatoarele ore, cand va lovi Puerto RicoUPDATE 08. 25 Centrul SUA pentru uragane anunta ca St. Croix este lovita de vanturi cu viteza de 144 km. pe ora si ca rafalele ating si 204 km/h.

Uraganul Maria a facut ravagii in Puerto Rico. Insula a fost complet distrusa

Uraganul Maria a distrus complet Puerto Rico, a afirmat, joi, presedintele american, Donald Trump, dupa ce a declarat stare de catastrofa naturala pe aceasta insula din Caraibe, care se pregateste.

Donald Trump: Stare de catastrofa in Puerto Rico. Locuitorii vor avea parte de inundatii

Donald Trump, presedintele SUA, a spus ca Puerto Rico se confruntap cu o stare de catastrofa naturala dupa ce a fost lovit miercuri de uraganul Maria. Presedintele Donald Trump a anuntat ieri starea de.

Donald Trump a declarat stare de catastrofa naturala in Puerto Rico. Oamenii asteapta inundatii catastrofice

Presedintele american Donald Trump a declarat stare de catastrofa naturala in Puerto Rico, procedura ce va permite deblocarea fondurilor federale pentru a ajuta acest stat insular din Marea Caraibilor asociat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )