Libnet.ro
UNICEF

18:00

Evacuari masive in Puerto Rico din cauza unui baraj care a cedat in urma uraganului Maria

Adevărul Adevărul,
Evacuari masive in Puerto Rico din cauza unui baraj care a cedat in urma uraganului Maria

Un baraj a cedat si a provocat inundatii extrem de periculoase pe raul Guajataca din Puerto Rico, ca urmare a uraganului Maria, fiind in curs de desfasurare evacuarea rapida a locuitorilor din zona, anunta autoritatile, citate de BBC. continuă pe Adevărul

Autoritatile din Puerto Rico au evacuat localnicii din cauza unui baraj care a cedat in urma uraganului devastator Maria

Autoritatile din Puerto Rico au evacuat mii de locuitori din zona, dupa ce un baraj a cedat si a provocat inundatii extrem de periculoase pe raul Guajataca.

Un atelier de tamplarie ars si doua case afectate grav din cauza unui trasnet, la Suceava

Un atelier de tamplarie a ars si doua case au fost grav avariate, la Falticeni, in urma unui trasnet produs in timpul furtunii din noaptea de miercuri spre joi, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Suceava, Dan Baltaru, potrivit Agerpres.

Trafic ingreunat pe A1 din cauza unui camion cu baloti de paie care a luat foc

Traficul este ingreunat in aceasta dimineata pe autostrada A1, sensul de mers spre Pitesti, dupa ce un autocamion cu baloti de paie a luat foc, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Politiei Romane.

Alerta la Londra: Statia de metrou Holborn, evacuata din cauza unui pachet suspect

Politia britanica a evacuat statia de metrou Holborn din Londra dupa ce a fost raportat un pachet suspect in zona, scrie The Sun. O echipa de specialisti a fost trimisa la fata locului, potrivit unui.

Londra: Statia de metrou Holborn, evacuata din cauza unui pachet suspect

Politia britanica evacuaeaza statia de metrou Holborn din Londra dupa ce a fost raportat un pachet suspect in zona.

Si-a pierdut vederea, a ramas fara par si a paralizat. Totul din cauza un parazit. Este socant unde s-a aflat acesta

O femeie de 38 de ani din Brisbane, Australia, a ramas fara par, si-a pierdut vederea si a paralizat din cauza unui parazit care se ascunsese in lentilele de contact. Claire Wilkinson s-a luptat cu.

Alerta maxima in Puerto Rico: Oamenii sunt evacuati dupa ce un baraj a cedat dupa trecerea uraganului Maria

Autoritatile din Puerto Rico au dispus evacuarea de urgenta a populatie dupa ce un baraj de pe raul Guajataca a cedat ca urmare a trecerii uraganului Maria si a cauzat inundatii extrem de periculoase,.

Intregul Puerto Rico fara electricitate din cauza uraganului Maria

Uraganul Maria a lasat fara curent electric intreaga Insula din Puerto Rico, pe care locuiesc aproximativ 3,5 milioane de oameni, potrivit oficialilor din cadrul serviciilor pentru situatii de urgenta, conform BBC.

Uraganul Maria a facut o prima victima, in Guadalupe. Furtuna se indrepta spre Insulele Virgine si Puerto Rico

O persoana a murit, in Guadalupe, din cauza uraganului Maria, iar insula Dominica a fost devastata. Furtuna se indreapta acum spre Insulele Virgine si Puerto Rico.

Uraganul Maria, de categorie cinci, aproape a ajuns in Puerto Rico. Autoritatile se asteapta la o catastrofa

Maria, o furtuna de categoria cinci cu vanturi sustinute de 280 de km/h, este asteptata sa ajunga in cateva ore in Insulele Virgine si apoi in Puerto Rico. Guvernatorul din Puerto Rico, Ricardo Rossello, a declarat ca fereastra de timp ramasa pentru ca oamenii sa se mearga in adaposturile puse la dispozitie de autoritati devine din ce in ce mai mica, relateaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,303 seconds )