Libnet.ro
UNICEF

17:15

Autoritatile din Valcea vor sa implementeze o strategie pentru sesizarea taximetriei ilegale

România Liberă România Liberă,
Autoritatile din Valcea vor sa implementeze o strategie pentru sesizarea taximetriei ilegale

Autoritatile din judetul Valcea vor sa infiinteze o linie telefonica la care societatile din judet, care efectueaza transport in comun sa poata sesiza fenomenul taximetriei ilegale. continuă pe România Liberă

Lectia data de un primar unui locuitor din Valcea: A returnat gunoiul aruncat in strada in cutii de ajutor de la Uniunea Europeana

Primarul unei comune din judetul Valcea a returnat sacii de gunoi aruncati de un locuitor la marginea drumului in cutii de ajutor din fondul comunitar. Familia a iesit toata la poarta si fericita de aceasta surpriza si-a carat satisfacuta toata cutiile in casa, relateazaRamnicul Valcea Week.

VIDEO - Imagini socante surprinse de camerele de supraveghere ale unui bar din Valcea! A fost batut crunt

Patronul unui local Berbesti, Valcea a fost batut zdravan de un tanar, chiar de fata cu angajatii lui. Mai multi indivizi au intrat in local si au inceput sa faca scandal.

CRUZIME extrema! Caini spanzurati intr-o padure din Valcea (FOTO, VIDEO)

Cruzime fara margini in judetul Valcea. Mai multi caini au fost gasiti spanzurati intr-o padure din apropierea localitatii Ocnele Mari. Cine ar fi putut face asa ceva? Se mai.

Autoritatile din Teleorman, in alerta. Doua persoane au ajuns la spital, cu suspiciunea de meningita West Nile

Doua persoane din Teleorman, o femeie de 48 de ani si un tanar de 18, sunt sub supraveghere medicala, cu suspiciunea de meningita West Nile, a decarat dr. Lavinia Boldeanu, epidemiolog in cadrul DSP Teleorman.

Trenul de aeroport si centura feroviara au deraiat. Primariile din Ilfov vor PUZ pe banii CFR, iar la licitatiile pentru tunelul pe sub DN1 nu s-a prezentat nimeni

Doua proiecte importante pentru descongestionarea traficului rutier din jurul Bucurestilor s-au impotmolit pentru moment .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )