Libnet.ro
UNICEF

09:00

Autoritatile irakiene anunta cel putin 28 de morti si peste 50 de raniti in urma exploziilor care au zguduit Bagdadul

Adevărul Adevărul,
Autoritatile irakiene anunta cel putin 28 de morti si peste 50 de raniti in urma exploziilor care au zguduit Bagdadul

Autoritatile irakiene au anuntat sambata dimineata ca cel putin 28 de persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 50 de persoane au fost ranite in urma a doua explozii care au zguduit o piata aglomerata din Bagdad. Dublul atentat a fost revendicat de jihadistii Statului Islamic, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Cel putin 28 de morti si peste 50 de raniti, in urma unor explozii care au zguduit Bagdadul

Autoritatile irakiene au anuntat in aceasta dimineata ca cel putin 28 de persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 50 de persoane au fost ranite in urma a doua explozii care au zguduit o piata aglomerata din metropola Bagdad.

DUBLU ATENTAT intr-o piata foarte FRECVENTATA de oameni: Cel putin 18 MORTI si 35 de RANITI

Un dublu atentat a avut loc, sambata, intr-o piata foarte frecventata din centrul Bagdadului, in urma caruia cel putin 18 oameni au murit, iar alte zeci de persoane au fost ranite, conform AFP.

Accident teribil in India! Cel putin 43 de persoane au murit dupa ce un tren a deraiat de pe sine (FOTO)

Cel putin 43 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un tren a deraiat in nordul Italiei, miercuri dimineata, acesta fiind al treilea incident de acest gen din ultimele saptamani. Teribilul accident.

Cel putin 43 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat in nordul Indiei

Cel putin 43 de persoane au fost ranite dupa ce un tren a deraiat miercuri in nordul Indiei, au anuntat oficiali din politie si reprezentanti ai cailor ferate, relateaza Reuters, precizand ca este al treilea astfel de accident din ultimele saptamani, ceea ce alimenteaza ingrijorarea in legatura cu siguranta retelei feroviare invechite din tara.

Cel putin 44 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat in nordul Indiei

Cel putin 44 de persoane au fost ranite dupa ce un tren a deraiat miercuri in nordul Indiei, au anuntat oficiali din politie si reprezentanti ai cailor ferate, relateaza Reuters, precizand ca este al treilea astfel de accident din ultimele saptamani, ceea ce alimenteaza ingrijorarea in legatura cu siguranta retelei feroviare invechite din tara.

Zeci de morti la Bagdad dupa ce au explodat doua bombe

Europa libera informeaza ca cel putin 28 de persoane au fost ucise si altele citeva zeci ranite in exploziile a doua bombe la Bagdad.

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu: USR strange semnaturi pentru a ataca la CCR eliminarea taxei radio-TV. Este nevoie de cel putin 50 de deputati sau 25 de senatori

Senatorul USR si fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat, miercuri, ca parlamentarii Uniunii Salvati Romania au initiat procedurile pentru a strange semnaturile necesare pentru a contesta la CCR articolul din legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale.

Guvernul si rebelii sirieni au acceptat acordul de incetare a focului in tara, anunta Vladimir Putin

Guvernul si rebelii sirieni au acceptat acordul de incetare a focului in tara, a anuntat presedintele rus Vladimir Putin, precizand ca Rusia si Turcia vor actiona ca garanti, relateaza Associated Press.

Guvernul de la Damasc si opozitia din Siria au semnat un armistitiu, anunta Vladimir Putin

Guvernul de la Damasc si opozitia siriana au semnat un armistitiu, a anuntat joi presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )