Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile ruse nu exclud posibilitatea ca bomba de la Sankt-Petersburg sa fi explodat accidental

România Liberă România Liberă,
Autoritatile ruse nu exclud posibilitatea ca bomba de la Sankt-Petersburg sa fi explodat accidental

Bomba utilizata in atacul comis la metroul din Sankt-Petersburg este posibil sa fi explodat accidental, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate ruse, fiind suspectata ipoteza ca teroristii ar fi vizat alt obiectiv. continuă pe România Liberă

Autoritatile ruse au crescut bilantul la unsprezece morti dupa explozia din Sankt Petersburg

Autoritatile ruse au crescut in timpul noptii bilantul atentatului terorist de la metrou la unsprezece morti si cel putin 45 de raniti, dupa ce un dispozitiv improvizat a explodat intr-o garnitura de metrou care circula intre statiile Piata Senaia la Tehnologiceski Institut din Sankt Petersburg.

Autoritatile ruse au crescut bilantul la 11 morti dupa explozia din Sankt Petersburg. Presa spune ca atacatorul este originar din Asia Centrala

Autoritatile ruse au crescut in timpul noptii bilantul atentatului terorist de la metrou la 11 morti si cel putin 45 de raniti, dupa ce un dispozitiv improvizat a explodat intr-o garnitura de metrou ce calatorea intre statiile Piata Senaia la Tehnologiceski Institut din Sankt Petesburg. intre timp, presa rusa relateaza ca principalul suspect ar fi un tanar originar dintr-o tara central-asiatica, transmite BBC.

Autoritatile ruse au arestat aproximativ 30 de manifestanti ai opozitiei care pregateau proteste la Moscova

Autoritatile din Rusia au arestat aproximativ 30 de protestatari ai opozitiei care incercau sa defileze la Moscova, la o saptamana dupa interpelarea a sute de persoane in cursul unei adunari a mii de opozanti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )