Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avancronica Germania-Italia, finala din sferturi a EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Avancronica Germania-Italia, finala din sferturi a EURO 2016

Germania si Italia se infrunta sambata seara in cel mai asteptat sfert de finala de la EURO 2016, un meci intre actuala detinatoare a titlului mondial si o fosta castigatoare de Cupa Mondial. continuă pe Online Sport

Euro 2016 FOTOGALERIE Germania vs Italia 1-1 (6-5 dupa 11 metri)/ Italia, in lacrimi - Germania, in semifinale dupa loteria penaltiurilor

Germania si Italia au avut nevoie de noua serii de penaltiuri pentru a putea fi stabilita invingatoarea meciului din sferturile Euro 2016, nemtii impunandu-se cu 6-5, la capatul unui meci pe care o parte din jucatorii italieni l-au terminat in lacrimi. Dupa 120 de minute, scorul a fost 1-1. De mentionat este faptul ca aceasta este prima victorie a germanilor in fata peninsularilor la un turneu final. Plecam de la Euro cu fruntea sus - Gazzetta dello Sport.

Nebunie de meci la EURO 2016! Tara Galilor joaca in semifinale cu Portugalia, dupa ce a eliminat Belgia!

In cel de-al doilea sfert de finala disputat la EURO 2016, Tara Galilor a eliminat Belgia, scor 3-1, si va juca in semifinale contra Portugaliei. Au marcat: Williams 31, Robson-Kanu 65, Vokes 86 /.

Euro 2016: Germania - Italia, meciul zilei de sambata

Al treilea sfert al Campionatului European din Franta aduce un meci care putea fi oricand finala acestei competitii. Italia o va infrunta pe campioana mondiala Germania in cel mai asteptat duel din sferturi, dupa ce a eliminat-o in optimi pe Spania, detinatoarea trofeului. Meciul se va disputa pe Stade Matmut Atlantique din Bordeaux, de la ora 22:00. Invingatoarea acestei confruntari trebuie sa treaca de castigatoarea partidei Franta-Islanda pentru a juca finala Euro 2016. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

Cel mai asteptat sfert de finala de la Euro 2016: Germania - Italia. Toate detaliile despre confruntarea titanilor

Orasul Bordeaux va gazdui, diseara ora 22. 00, Pro TV, Dolce Sport) cea mai echilibrata si atractiva confruntare din aceasta faza a Campionatului European.

VIDEO Euro 2016: Polonia - Portugalia 1-1 (3-5 penaltiuri)/ Portugalia, semifinalista fara nicio victorie

Portugalia a eliminat Polonia de la Euro 2016, dupa ce a castigat primul meci din sferturi la loviturile de departajare, scor 5-3, si s-a calificat in semifinalele competitiei. Cele doua echipe au terminat la egalitate dupa 90 de minute, scor 1-1. Lewandowski 2') a inscris primul gol al partidei de pe Stade Velodrome din Marseille, iar Renato Sanches a marcat pentru Portugalia in minutul 33. In urmatorul meci, lusitanii se vor infrunta cu invingatoarea partidei Tara Galilor - Belgia. Portugalia nu a reusit sa castige niciun meci pana acum in 90 de minute, obtinand 3 remize in grupe si calificarea in sferturi dupa 120 de minute, scor 1-0 cu Croatia.

Euro 2016. Cat costa la bursa neagra cel mai scump bilet pentru marea finala

Mai sunt 9 zile pana la marea finala a turneului final Euro 2016, iar Internetul este plin de oferte cu bilete pentru fanii interesati sa fie prezenti, pe 10 iulie, pe Stade de France pentru a vedea pe viu.

EURO 2016, din sfert in sfert

Sferturile de finala ale EURO 2016 incep joi si se joaca pana duminica. Am trecut in revista fiecare sfert de finala. Iata ce performan?e au adunat pana acum la Campionatele Europene fiecare dintre cele opt tari ramase pentru cursa spre trofeul din Franta.

De ce sa stau in tribuna VIP si sa beau sampanie, cand pot face asta oriunde in lume? Presedintele Islandei se va afla alaturi de suporteri, la meciul cu Franta de la Euro 2016 (VIDEO)

Presedintele Islandei, Gudni Johannesson, a anuntat ca la meciul dintre selectionata tarii sale si nationala Frantei, din sferturile de finala ale Euro 2016, se va afla in tribune, in mijocul.

LIVE EURO 2016, Polonia-Portugalia 1-1. Lovituri de departajare!

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 22:00 meciul Polonia-Portugalia, primul sfert de finala la EURO 2016.

Euro 2016: Polonia-Portugalia, meciul zilei de joi

Profitand de un culoar favorabil, Polonia si Portugalia se vor duela pentru un nesperat loc in semifinalele Euro 2016, de la ora 22:00, pe Stade Velodrome din Marseille. Invingatoarea acestei confruntari o va infrunta pe castigatoarea partidei Tara Galilor Belgia pentru a ajunge in finala. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro TV si Live Score pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )