Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avancronica Portugalia-Tara Galilor, prima semifinala de la EURO 2016 (LIVE 22:00)

Online Sport Online Sport,
Avancronica Portugalia-Tara Galilor, prima semifinala de la EURO 2016 (LIVE 22:00)

Noua arena din Lyon gazduieste miercuri seara meciul dintre Portugalia si Tara Galilor, prima semifinala a Campionatului European, un meci care propune duelul dintre Cristiano Ronaldo si Gareth Bale. continuă pe Online Sport

Prima semifinala de la Euro 2016 se joaca diseara: Ronaldo, mult sub Bale pana acum. Portugalia, parcurs de Dosarele X

Dupa 24 de ani, o nationala, Tara Galilor, a izbutit calificarea in careul de asi la prima participare la Campionatul European. Pentru lusitani, prezenta in aceasta faza e o traditie trista. Ne asteapta un meci de totul sau nimic, de la ora 22. 00 Pro TV, Dolce Sport).

10 lucruri pe care sigur nu le stiai despre Portugalia - Tara Galilor

Semifinala Portugalia - Tara Galilor aduce niste cifre in premiera la EURO, bineinteles in centrul lor fiind Cristiano Ronaldo si Gareth Bale.

Germania invinge Italia si se califica in semifinalele EURO 2016

Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux. Cele doua echipe au fost la.

Portugalia, prima finalista de la EURO 2016: Lusitanii au invins cu 2-0 selectionata Tarii Galilor

Nationala Portugaliei s-a calificat miercuri in finala EURO 2016, dupa ce a invins, cu 2-0 selectionata Tarii Galilor in prima semifinala a Campionatului European, disputat pe Stade de Lyon,.

Penalty clar refuzat Portugaliei in semifinala cu Tara Galilor (FOTO)

Arbitrul suedez Jonas Erikson a inceput semifinala Portugalia-Tara Galilor cu o grava eroare de arbitraj.

Franta completeaza tabloul semifinalelor la EURO 2016

Franta a invins Islanda cu un categoric 5-2 4-0) si s-a calificat in semifinalele Campionatului European dupa meciul cu cele mai multe goluri marcate la turneul final din acest an. Povestea vajnicilor pescari s-a incheiat aici, exact la fix. Nimeni nu se supara pentru nimeni nu dorea sa vada vreo finala de vis intre Tara Galilor si Islanda.

LIVE TEXT. EURO 2016: Franta - Islanda, ultimul sfert de finala 5-2. Franta - Germania, este cea de-a doua semifinala

Franta a invins-o clar cu 5-2 pe Islanda in ultima reprezentatie a sferturilor de finala la Euro 2016. Gazdele turneului asu condus si cu 4-0 acesta fiind de altfel si scorul pauzei.

LIVE TEXT. EURO 2016: Franta - Islanda, ultimul sfert de finala, 5-2. infruntarea Franta - Germania este cea de-a doua semifinala

Franta a invins-o clar cu 5-2 pe Islanda in ultima reprezentatie a sferturilor de finala la Euro 2016. Gazdele turneului asu condus si cu 4-0 acesta fiind de altfel si scorul pauzei.

EURO 2016: Fotbalistii islandezi, primiti acasa ca niste eroi. Imagini spectaculoase

Fotbalistii islandezi, invinsi de Franta cu 5-2 in sferturile de finala ale EURO 2016, dupa un parcurs istoric la turneul din Franta, au fost primiti ca niste eroi la revenirea lor in tara, luni seara, la Reykjavik, transmite AFP.

Euro 2016: Franta - Islanda, meciul zilei de duminica

Dupa parcursul incredibil de pana acum la Euro 2016, Islanda va juca in premiera in sferturile unui turneu final, unde o va infrunta pe Franta, tara gazda a competitiei. Islandezii au uimit in optimi, dupa ce au eliminat-o pe reprezentativa Angliei si vor juca pentru un nesperat loc in semifinale, de la ora 22:00, pe Stade de France. Pentru un loc in finala, invingatoarea acestui duel va fi nevoita sa treaca in meciul urmator de Germania. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )