Libnet.ro
UNICEF

16:45

De ce nu avem campanie electorala?

România Liberă România Liberă,
De ce nu avem campanie electorala?

Dan Barna ne-a lasat masca. Recent ne-a transmis pe undele tv, ca miza alegerilor prezidentiale este. continuă pe România Liberă

Dan Barna acuza o campanie impotriva sa: Este un atac al PSD foarte clar. Vor ca Viorica Dancila sa ajunga in turul II

Prezidentiabilul Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, considera ca a fost demarata o campanie impotriva sa, un atac pornit de PSD din disperarea de a incerca sa ii mai prosteasca inca o data pe romani. Dan Barna a declarat, pentru Mediafax, ca miza alegerilor si atacurilor la adresa sa consta in faptul ca ar putea exista un tur doi al prezidentialelor fara candidatul PSD, Viorica Dancila.

Boris Johnson se pregateste de o campanie electorala dificila

Premierul britanic Boris Johnson se pregatea miercuri de o campanie electorala dificila, la o zi dupa ce deputatii s-au pronuntat in favoarea unor alegeri legislative anticipate in decembrie, cu obiectivul de a transa problema Brexitului, care dureaza in Marea Britanie de peste trei ani, relateaza AFP.

Boris Johnson se pregateste de o campanie electorala dificila

Premierul britanic Boris Johnson se pregatea miercuri de o campanie electorala dificila, la o zi d.

UPDATE: Calendarul propus de Orban a fost respins. Votul pentru investirea Guvernului se va da in ultima saptamana de campanie electorala

Calendarul pe care l-a propus Ludovic Orban pentru investirea Guvernului, respectiv audierea ministrilor marti, iar votul in plenul reunit miercuri, a picat la vot in sedinta Birourilor permanente reunite. PSD si PRO Romania au reusit sa amane validarea Executivului Orban pana in ultima saptamana de campanie electorala. Astfel, ministrii vor fi audiati marti si miercuri, iar votul in plenul Parlamentului va fi luni, 4 noiembrie.

Proiect PSD, in plina campanie electorala: Profesorii ar putea primi o indemnizatie de pensionare cat sase salarii medii brute

Profesorii ar putea beneficia de analize si vaccinare gratuite, dar si de o indemnizatie de pensionare, echivalentul a 6 salarii medii brute, se arata intr-un proiect de lege depus de mai multi parlamentari PSD la Camera Deputatilor, in plina campanie electorala. Proiectul prevede ca profesorii care ies la pensie si au minimum 30 de ani vechime vor primi o indemnizatie de pensionare de 6 salarii medii brute. Potrivit datelor INS, in luna august, castigul salarial mediu brut a fost in august de 4. 981 lei. Sase astfel de salarii inseamna aproape 30. 000 lei brut.

Cum explica Dan Barna episodul cu autograful pentru Emeric Ienei. Ceea ce pot sa admit ca am gresit...

Dan Barna a explicat episodul cu autograful pentru Emeric Ienei, aratand ca nu a vrut sa-i dea fostului castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua doar un simplu pliant. Dan Barna a marturisit ca.

Seful DNA: Dan Barna nu are calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar al DNA

Seful interimar al DNA, Calin Nistor, a declarat, miercuri, ca presedintele USR, Dan Barna, nu are calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar instrumentat de procurorii anticoruptie. Reactia sefului DNA.

Seful DNA: Dan Barna nu are calitate de suspect sau inculpat in vreun dosar al directiei

Liderul USR, Dan Barna, nu are calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar instrumentat de procurorii anticoruptie, a declarat, miercuri, procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

Ce se intampla cu dosarul lui Dan Barna. Liderul USR ar putea fi chemat la DNA pentru a aduce explicatii - SURSE

Lui Dan Barna inca nu i s-a indeplinit dorinta. Dosarul deschis in urma dezvaluirilor Rise Project nu a fost mutat inca la DNA. Dosarul are in centru posibile fraude cu fonduri europene legate de activitatea.

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, invitat miercuri, de la ora 10.00, la interviurile HotNews.ro LIVE

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, este invitat miercuri, de la ora 10. 00, la interviurile HotNews. ro LIVE. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile sunt moderate, iar cele care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )