Libnet.ro
UNICEF

19:30

Avem finala Ligii Campionilor: Real si City au oferit un meci sarac in goluri si in retur. O reusita dupa 180 de minute

Adevărul Adevărul,
Avem finala Ligii Campionilor: Real si City au oferit un meci sarac in goluri si in retur. O reusita dupa 180 de minute

Daca Atletico Madrid - Bayern Munchen a fost o semifinala alerta, plina de dramatism, cu greseli de arbitraj si cu penalty-uri ratate, in schimb, in cealalta confruntare am avut doua jocuri sub nivelul acestei competitii. continuă pe Adevărul

Atletico Madrid in finala Ligii Campionilor. Zidul lui Simeone a rezistat la Munchen

Cu jocul specific bazat pe o aparare organizata, mult cinism, dar si o doza insemnata de sansa, Atletico Madrid s-a calificat in finala Ligii Campionilor in pofida infrangerii cu 2-1 de la Munchen. In tur, formatia spaniola castigase cu 1-0 si merge in finala de pe San Siro datorita golului marcat in deplasare.

Bale o califica pe Real Madrid in finala Ligii Campionilor

Galezul Gareth Bale nu marcase niciun gol in actulul sezon de Liga Campionilor pana la returul semifinalei cu Manchester City, dar reusita sa de la jumatatea primei reprize a fost de ajuns pentru a o califica pe Real Madrid in a 14-a finala.

Liga Campionilor: Real Madrid - Atletico Madrid este finala Ligii

Real Madrid a trecut de Manchester City cu 1-0 si s-a calificat in finala Ligii Campionilor unde o va intalni pe 28 mai pe Atletico Madrid, echipa pe care a invins-o in finala acum doi ani de zile. Bale a fost autorul moral al golului din min. 20, el trimitand mingea spre poarta, dupa pasa lui Dani Carvajal, Fernando a deviat-o, iar portarul Hart nu a mai putut interveni.

Focu la ei, calificarea la noi: cum a ajuns Atletico Madrid in a doua finala a Ligii Campionilor din ultimele trei sezoane

Poti controla un meci prin posesie sau il poti controla prin pozitionare. Citatul ii apartine lui Cosmin Olaroiu care, recent, intr-un interviu acordat Adevarul, a explicat filosofia sa prin care Steaua a ajuns, in 2005-2006, in semifinalele Cupei UEFA.

VIDEO Liga Campionilor Bayern- Atletico 2-1 si Atletico este din nou in finala Ligii Campionilor

Simeone mai reuseste o minune si o califica din nou pe Atletico Madrid in finala Ligii Campionilor. Bayern nu a reusit sa castige decat cu 2-1, scor 2-2 la general, dar madrilenii beneficiaza de golul in plus marcat in deplasare. Bavarezii au deschis repede scorul prin Xavi min 31) si au ratat sansa de a face 2-0 in min 35 cand Muller a ratat o lovitura de la 11 m. Atletico a lovit din nou pe contraaatac, Griezmann inscriind in min 54 dupa ce a plecat dintr-o pozitie supecta de ofsaid. Lewandoski reaprindea sperantele nemtilor in 74 cu o lovitura de cap, dar tot madrilenii au fost la un pas sa inchida meciul dintr-un penalti acordat gresit de arbitrul turc. A ratat insa Torres. Bayern a presat si a ratat, Simeone s-a mai facut remarcat prin cateva gesturi deplasate, dar echipa sa este din nou intr-o finala de LC.

VIDEO Liga Campionilor Atletico o elimina pe Bayern si este din nou in finala Ligii Campionilor

Simeone mai reuseste o minune si o califica din nou pe Atletico Madrid in finala Ligii Campionilor. Bayern nu a reusit sa castige decat cu 2-1, scor 2-2 la general, dar madrilenii beneficiaza de golul in plus marcat in deplasare. Bavarezii au deschis repede scorul prin Xabi Alonsomin 31) si au ratat sansa de a face 2-0 in min 35 cand Muller a ratat o lovitura de la 11 m. Atletico a lovit din nou pe contraaatac, Griezmann inscriind in min 54 dupa ce a plecat dintr-o pozitie supecta de ofsaid. Lewandoski reaprindea sperantele nemtilor in 74 cu o lovitura de cap, dar tot madrilenii au fost la un pas sa inchida meciul dintr-un penalti acordat gresit de arbitrul turc. A ratat insa Torres. Bayern a presat si a ratat, Simeone s-a mai facut remarcat prin cateva gesturi deplasate, dar echipa sa este din nou intr-o finala de LC.

Guardiola, emotionat dupa ratarea finalei Ligii Campionilor

Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen, a declarat marti seara dupa ratarea finalei Ligii Campionilor ca a facut tot ce a putut. Si-a laudat jucatorii si a spus ca, dupa plecarea sa, este posibil ca noul tehnician Carlo Ancelotti sa ofere echipei saltul de care are nevoie.

Handbal masculin: s-au stabilit partidele din Semifinalele Ligii Campionilor

Cele mai puternice patru grupari in handbalul masculin european se vor infrunta intr-o competitie care inseamna totul sau nimic. THW Kiel Germania), Veszprem Ungaria), PSG Franta) si Kielce Polonia), echipele calificate pentru turneul Final 4 al Ligii Campionilor la handbal masculin, vor juca in perioada 28-29 mai, la Koln.

Liga Campionilor: Real Madrid cauta drumul spre a 14-a finala europeana

Real Madrid va incerca diseara, de la ora 21. 45 DolceSport si Pro TV) sa se califice in cea de-a 14-a finala de Liga Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )