Libnet.ro
UNICEF

19:16

Averea lui Adriean Videanu: o vila de 1.340 de metri patrati in Sangov, dar si mai multe conturi si obiecte de arta

Adevărul Adevărul,
Averea lui Adriean Videanu: o vila de 1.340 de metri patrati in Sangov, dar si mai multe conturi si obiecte de arta

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu are o avere impresionanta. Acesta detine in Snagov o vila de 1. 340 de metri patrati cu 12 camere si patru apartamente mici, dar si mai multe apartamente in Capitala si in judetul Constanta. continuă pe Adevărul

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. UPDATE 19:10 - Adriean Videanu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore. Avocatul lui Adriean Videanu a declarat, la.

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA, anchetat pentru un prejudiciu de 11 MILIOANE de dolari

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, joi seara, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei.

VIDEO Adriean Videanu, retinut de DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica; acuzatia - complicitate la abuz in serviciu

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost retinut joi seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. El a fost audiat la DNA timp de mai multe ore, fiind citat in dosarul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata Alina Bica, fost sef al DIICOT. 36 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei. El nu a facut declaratii presei.

UPDATE. Ordonanta de retinere a lui Adriean Videanu A EXPIRAT

UPDATE 19:25 - Ordonanta de retinere pe numele lui Adriean Videanu a expirat in urma cu putin timp. Videanu se afla in continuare la inalta Curte. UPDATE 18:10 - Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt.

Adriean Videanu ar putea sta la inchisoare urmatoarele 30 de zile. Astazi primeste verdictul

Adriean Videanu a fost scos cu catuse la maini dupa ce procurorii au decis retinerea sa pentru 24 de ore. Astazi, Videanu va fi dus in fata unui magistrat care va hotari daca va sta in spatele gratiilor in.

Adriean Videanu, scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arest

ACTUALIZARE 19:55 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, in aceasta seara, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei, dupa ce a fost retinut de procurorii anticoruptie in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica, transmit surse din presa. Videanu va fi dus, maine, la instanta suprema, cu propunerea de arestare preventiva.

Ce a spus Vasile Blaga despre retinerea lui Adriean Videanu

Vasile Blaga, co-presedintele PNL a declarat vineri ca ii pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean Videanu si ca imaginea partidului este afectata in mod evident.

Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin Cocos si Alin Cocos, in fata judecatorilor, cu propuneri de arestare

Adriean Videanu a fost retinut joi de procurorii DNA pentru 24 de ore. Procurorii spun ca fostul ministru al Economiei ar fi intervenit la Alina Bica, pentru ca aceasta, in calitate de procuror-sef al DIICOT, sa ridice sechestrul aplicat asupra unor.

UPDATE. inalta Curte decide arestarea lui Adriean Videanu, Alin si DORIN Cocos, Florentin Mihailescu si Alina BICA in noul dosar al fostei sefe a DIICOT

Inalta Curte decide arestarea preventiva a lui Adriean Videanu, Alin si Dorin Cocos, Florentin Mihailescu si Alina BICA in noul dosar al fostei sefe a DIICOT. Alina Bica e acuzata, in noul dosar, de doua infractiuni de luare de mita, doua infractiuni de abuz in serviciu si o infractiune de favorizare a infractorului. In acest dosar, DORIN Cocos a primit si el mita 16 milioane de euro pentru ca a reusit sa-i convinga pe Alina Bica si Sergiu Diacomatu sa aprobe restituiri de terenuri de peste 62 de milioane de euro. Mai pot fi vizati, intre altii, Ovidiu Tender si Ioan Niculae, spun surse judiciare.

VIDEO de colectie: Cum il suna Adriean Videanu pe Viorel Hrebenciuc in noaptea alegerilor din 2009. Astazi, ambii sunt in arest

In lumina recentelor evenimente de la DNA, revine in atentie un moment de colectie din alegerile prezidentiale din 2009, castigate de Traian Basescu. Atunci, Adriean Videanu, aflat in echipa fostului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )