Libnet.ro
UNICEF

06:00

Averile candidatilor la primariile de sector din Bucuresti. Cine e cel mai sarac si cine are milioane de euro de primit

Antena3 Antena3,
Averile candidatilor la primariile de sector din Bucuresti. Cine e cel mai sarac si cine are milioane de euro de primit

Principalii candidati la primariile de sector din Capitala au averi impresionante, arata zf. ro. Candidatul PSD la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, are in declaratia de avere 5 apartamente si doua case, dintre care una in Hollywood. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2020. Listele finale ale candidatilor la primariile de sector din Bucuresti

Cursa pentru Primaria Capitalei si primariile de sector incepe oficial in 28 august 2020, dupa ce duminica si-au inregistrat candidaturile principalii concurenti. Adriana Bahmuteanu, cunoscuta publicului.

S-a stabilit ordinea candidatilor la alegerile locale din Bucuresti. Cine a tras lozul cel mare

S-a stabilit in ce ordine vor fi trecute partidele pe buletinele de vot, in Bucuresti, la alegerile locale din 27 septembrie. Totul a fost stabilit de Biroul electoral de circumscriptie a municipiului Bucuresti, in sedinta de astazi, de la ora 14:00.

Cati bani au candidatii la primariile din Bucuresti. Averile colosale si casele din strainatate

Candidatii la primariile de sector din Capitala, care au venituri, in medie, de aproape 1 mld. de lei pe an, detin, la randul lor, averi impresionante: zeci de terenuri, zeci de apartamente, milioane de euro de incasat, si cireasa de pe tort o vila la Hollywood. Cine are cei mai multi bani, potrivit .

Peste 30 de muncitori indieni care lucreaza pe un santier din Bucuresti, infectati cu coronavirus Primarul Baluta: Este vorba despre o comunitate de 108 oameni

Cel putin 32 de muncitori indieni care lucrau pe un santier din Bucuresti si locuiau acolo in baraci, au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Potrivit primarului sectorului 4, este vorba de o comunitate cu 108 oameni, colegii celor infectati cu Sars-Cov-2 urmand sa fie si ei testati. 35 La fata locului au fost aduse trei autobuze STB, pe care a fost pus mesajul cursa speciala, insotite de doua masini de politie. 09 Seful DSU, Raed Arafat, a declarat la Digi24 ca niciunul dintre muncitorii depistati pozitiv nu este in stare grava, iar unii sunt asimptomatici. 47 Este vorba despre o comunitate de 108 oameni. Dintre acestia, 32 au fost depistati cu infectie COVID, a spus primarul Sectorului 4, Daniel Baluta.

Vedete cu coronavirus din Romania. Cine a luat covid-19 si cum s-a simtit

Mai multe vedete din Romania au fost infectate cu noul coronavirus. Ele au vorbit si despre experienta prin care au trecut. Vedete din Romania care au luat Covid-19 Andreea Esca Stirista a avut o forma usoara a bolii, insa sotul ei, Alexandre Eram, a avut complicatii cau au speriat intreaga familie. Am inceput sa testez .

Nicusor Dan si antreprenorii de top din Bucuresti au dezbatut problemele Capitalei

Nicusor Dan si reprezentantii antreprenorilor din Bucuresti, unii dintre cei mai importanti investitori din Capitala, s-au intalnit in cadrul unui eveniment informal, care a avut ca scop prezentarea pozitiilor, a punctelor de vedere pe care le au atat oamenii de afaceri, cat si candidatul unic al dreptei la alegerile pentru Primaria Municipiului Bucuresti, fata de problemele Bucurestiului, fata de obstacolele pe care mediul de afaceri le intampina astazi in derularea activitatii, dar si in legatura cu proiectele pe care candidatul dreptei le are pentru a debloca orasul, scrie Digi24.

Ca in filmele cu prosti. Un tren din Bucuresti a plecat fara vagoane, iar pasagerii si-au dat seama abia dupa 20 de mine ca au ramas fara locomotiva

Locomotiva acceleratului Piatra Neamt Bucuresti a plecat fara tren. Calatorii au aflat de incident dupa 20 de minute de asteptare in cusete. Trenul si-a pierdut vagoanele, iar pasagerii au realizat ca au ramas fara locomotiva dupa 20 de minute Un incident produs in gara din Piatra-Neamt, sambata, 22 august 2020, i-a revoltat pe oamenii .

Batalia pentru Bucuresti: Cine sunt candidatii la primariile de sector

85 de candidati s-au inscris in cursa pentru primariile de sector la alegerile locale din 27 septembrie. Cei mai multi candidati - 20 - sunt la Primaria Sectorului 1 al Capitalei.

Nicusor Dan si-a lansat sediul de campanie: Putem sa facem din Bucuresti orasul de care bucurestenii sa fie mandri

Nicusor Dan, candidatul partidelor de dreapta la alegerile pentru functia de Primar General al Municipiului Bucuresti, si-a lansat sediul de campanie electorala, aflat in noul magazin Bucuresti, un loc ales in mod simbolic pentru acest scop.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )